Подкрепям съответните изменения в законодателството, приети от Върховната рада на

...
Подкрепям съответните изменения в законодателството, приети от Върховната рада на
Коментари Харесай

Главнокомандващият украинската армия призова Зеленски да засили наказанията за дезертьорство

" Подкрепям съответните промени в законодателството, признати от Върховната рада на Украйна, и апелирам президента да подпише закона. Моето мнение ясно отразява позицията на командирите на групи и войскови елементи, които настояха за редовно решение на този комплекс от проблеми.

Армията поддържа дисциплинираност и " в случай че малките врати в закона не я постановат и неизправните могат да платят санкция от 10% от бойното си заплащане или да получат изпитателна присъда, това не е заслужено.

Най-важното – и това е основното – оголените сектори на фронта би трябвало да бъдат прикрити от други военнослужещи, което води до увеличение на загубите на персонален състав, територии и цивилни по тях. Често изгубените позиции би трябвало да бъдат възобновени посредством щурмови дейности на доста висока цена. Не би трябвало да бъде по този начин “, изяснява Залужни.

Главнокомандващият на въоръжените сили съобщи, че по по-мек метод - посредством уточнения и увещание - може да се реши този проблем в спокойно време. Но в изискванията на война са нужни " бързи и ефикасни решения ".

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР