Подкрепям протестите, но съм от тези българи, които пасивно подкрепят,

...
Подкрепям протестите, но съм от тези българи, които пасивно подкрепят,
Коментари Харесай

Евдокия Манева за екоминистър Ревизоро: Нищо не прави, че и лъже!

" Подкрепям митингите, само че съм от тези българи, които пасивно поддържат, само че напълно споделят настояванията на една огромна част от протестиращите и по особено на тази част, която с изключение на оставка, имат ясна визия какво би трябвало да се промени по-късно. Аз съм една от мафията, която е на площада, съгласно премиера Бойко Борисов, съобщи някогашният министър на екологията Евдокия Манева в утринния блок на bTV.

" Борисов не желае да чуе, че хората, които желаят смяна и са недоволни от това държавно управление имат цялостно съображение и в случай че той се вгледа в своите министри, ще разбере, че това държавно управление от дълго време е изчерпано. Там е цялостно с хора, които са попаднали там инцидентно и те се занимават единствено с пиар акции ", сподели Манева.

По нейните думи тя може да поддържа изказванията си за кабинета с ресора, който най-добре познава –екологията. Според Манева в екоминистерството нищо не се прави, а новият титуляр във ведомството – Емил Димитров, се е отделил от останалите чиновници със специфична бариера с електронен достъп. Димитров " освен, че нищо не прави, само че и изрича откровени неистини ", счита някогашният екоминистър. Като образец тя уточни " мантрата, че той е разкрил рисковите пестициди " в няколко български градове.

" Той не е направил безусловно нищо. През 1998 година беше изработен обзор на залежалите от времето на соца пестициди благодарение на кметовете. По време на първото държавно управление на Бойко Борисов, което беше от експерти, беше направи цялостен обзор на пестицидите, бяха разпознати всички места, където са те и беше основан указател със градуиране на заплахата, копие от който бе предаден на прокуратурата ", сподели Манева, която изясни, че планът е бил осъществен благодарение на швейцарското държавно управление.

В момента Емил Димитров и регионалният шеф на Стара Загора са разкрили метод да си вършат пиар с пестицидите там, само че по този метод се нарушава реда в основания указател и се основава спомагателна заплаха, счита Манева.

" Темата с боклука е една пропаст, само че противозаконният импорт се свързва с името на Славея Стоянова, която оглавява отдела за боклуци, по чието време с нейно позволения се случиха всички тези безобразия ", съобщи Манева, съгласно която въпросната служителка се употребява със специфична отбрана от сегашния министър на екологията.

По проблема за безводието някогашният екоминистър сподели, че заплахата за Източна България и други области е действителна, само че тя не е от през вчерашния ден и за справяне с нея са били направени два документа - Водната тактика, за която от време на време се приказва, и Стратегията за акомодация по отношение на климатичните промени, основана със експерти от целия свят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР