Подкрепям исканията на енергетиците и бъдещето на Топлофикация – Сливен.

...
Подкрепям исканията на енергетиците и бъдещето на Топлофикация – Сливен.
Коментари Харесай

Стефан Радев: Подкрепям исканията на енергетиците

Подкрепям настояванията на енергетиците и бъдещето на Топлофикация – Сливен. Това съобщи претендентът за кмет на Сливен от ГЕРБ Стефан Радев на среща с работещи в сдружението. В препълнената зала той акцентира, че би трябвало да се направи всичко допустимо за умерено прекосяване и без съществени разтърсвания през трансформацията, която следва и възможните компликации.
Радев съобщи, че предприятието е значимо за Сливен, тъй като обезпечава претовареност и повече от половината град е топлофициран.
Той удостовери позицията си, че жителите не би трябвало да заплащат прехода към зелена сила и в Сливен не би трябвало да има енергийно небогати поданици. Стефан Радев е единственият кмет в страната, който подлага на критика късите периоди за осъществяване на всички заложени ограничения в Плановете за обективен преход в страната и изключително за Плана за обективен преход на област Стара Загора, в който като територия попада Община Сливен. В позицията си той споделя, че е належащо правене на проект за различно топлоснабдяване на частните, общинските и държавните здания в топлофикационната мрежа на „ Топлофикация- Сливен-инж. Ангел Ангелов “ и обезпечаване на целево финансиране за реализирането му с съответни междинни и крайни периоди на осъществяване до края на 2030 година
По време на срещата Стефан Радев срещна присъстващите с Програмата за ръководство за идващия мандат и целите, заложени в нея – икономическо развиване, продължение на подобренията в градската среда, вложенията в детското опазване на здравето и други. Той дава отговор и на въпроси, сложени от чиновниците на Топлоелектрическа централа „ Топлофикация- Сливен-инж. Ангел Ангелов “. В срещата участваха и претендентите за общински съветници от листата на ГЕРБ – Здравко Костадинов и Милен Петков.
За Стефан Радев и мощната листа на ГЕРБ Сливен можете да гласувате с номер 7 в бюлетината.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР