Подкрепям битката за справедливост на родителите на убития студент Андрей

...
Подкрепям битката за справедливост на родителите на убития студент Андрей
Коментари Харесай

Атака: Прокуратурата да разследва съдия Калпакчиев и БХК заради Джок Полфрийман

Подкрепям борбата за правдивост на родителите на убития студент Андрей Монов. Те в действителност понасят един огромен удар от това правосъдно решение. Но по-важното е да прекратим опцията оттук насетне да има такива решения – да има освободени убийци, да има преждеврменно помилвани хора, които заслужават пожизнен затввор. Това сподели водачът на "Атака " Волен Сидеров на митинг пред Съдебната палата поради предварителното освобождение на австралиеца Джок Полфрийман, съобщи кореспондент на Novini.bg

Родителите на това дете чакаха правосъдната система да бъде тежка, сурова, само че обективна, а не да бъде пуснат след няколко години, добави Сидеров.

Съдебният инспекторат би трябвало да се заеме с този случай и в случай че би трябвало, арбитър Калин Калпакчиев да бъде даден на прокуратурата. Непременно би трябвало да има смяна в Наказателно-процесуален кодекс и законите, които засягат изтърпяване на наказването и тежест на глобите, и тъкмо този случай би трябвало да бъде мотивът. Напоследък при зеврски, садистични убийства виждаме една приемливост. Тук би трябвало да посоча и ролята на така наречен Хелзинкския комитет, който за мен е една антибългарска организация. Този комитет би трябвало да бъде разследван, тъй като несъмнено работи за непознати ползи, зад него са пари непозната страна. Както и Калпакчиев – в случай че отворите страницата на Апелативния съд, там има логото на Америка за България. Виждаме по какъв начин прокуратурата и ДАНС се занимават с хора, които обиняват в услуга на непозната страна и им повдигат обвинявания, а тук няма дейности на прокуратурата. А би трябвало да има – и за арбитър Калпакчиев, и за Хелзинкския комитет, и за всеки, който се намесва в правосъдната система и я деформира по този метод, съобщи Волен Сидеров.

Всеки ден ще има протестни дейности, до момента в който арбитър Калпакчиев не подаде оставка и до момента в който правосъдният инспекторат не му наложи наказания, закани се водачът на "Атака ".

Той прикани последователите си да разлепят в цяла София стикери със фотографията на арбитър Калин Калпакчиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР