Подкрепихме комисията да има председател, защото видяхме, че без ДПС

...
Подкрепихме комисията да има председател, защото видяхме, че без ДПС
Коментари Харесай

Пеевски: Скоро ще има комисия, която ще разследва депутати, рушащи държавността

Подкрепихме комисията да има ръководител, тъй като видяхме, че без Движение за права и свободи не може да има подобен. Ген. Атанасов беше определен с нашите гласове, отсече ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски в Народното събрание.

По-рано през днешния ден депутатите сътвориха краткотрайна комисия, която да проверява полицейското принуждение по време на митингите против БФС. Ген. Атанасов не бе определен от първия път, само че след прегласуване и включването на Движение за права и свободи той стана неин ръководител.

Според Пеевски е била определена противозаконна комисия, която заменя други органи.

„ Разследване на какво? Хората си свършиха работата и овладяха този колосален вандализъм, който беше в София “, безапелационен е той и попита има ли инспекторат, прокуратура, какво ще прави тази комисия?

„ Съгласно кой закон Народното събрание има право да проверява? До каквото и да доближи Народно събрание, отново ще го прати на прокуратурата “, счита шефът на придвижването.

Той добави, че вижда по какъв начин сътрудниците му желаят да разграждат страната, което се случвало от доста години.

„ Трябва да стартираме да градим нещо, тъй като скоро ще има комисия да проверява депутати. Искате ли да създадем една такава комисия, която да проверява депутатите, рушащи страната, нея ще я подкрепим, тъй като това се случва всеки ден тук “, ядоса се той.

По отношение на данъчните закони рамката била изяснена. За което сме „ за “, ще бъдем „ за “, което сме „ срещу “, ще бъдем „ срещу “, разяснява още той.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР