Подкрепата за консерваторите на германския канцлер Ангела Меркел достигна най-ниското

...
Подкрепата за консерваторите на германския канцлер Ангела Меркел достигна най-ниското
Коментари Харесай

Партията на Меркел регистрира най-ниско ниво на подкрепа от година

Подкрепата за консерваторите на немския канцлер Ангела Меркел доближи най-ниското си равнище от една година, сочи изследване, оповестено през днешния ден, защото разочарованието от ръководството от нейното държавно управление на коронавирусната рецесия нараства, заяви Ройтерс.
Изправени пред федерални избори през септември без Меркел, която се отдръпва след четири мандата, християндемократите (ХДС) и тяхната баварска сестра ХСС, означават спад с 4 процентни пункта за една седмица до 29%, сочи изследването на Forsa. Това е от ковид в Германия през март 2020 година и следва исторически провали при гласуването в два района в неделя. Зелените са най-големият победител, с 3 процентна пункта повече - до 21%, до момента в който останалите съществени партии остават непроменени. Социалдемократите, младши сътрудник в дясно-лявата коалиция на Меркел, са с 16%.
 Меркел: Идните 3-4 месеца ще бъдат сложни Меркел: Идните 3-4 месеца ще бъдат сложни
Германският канцлер Ангела Меркел предвижда в сряда, че идващите три до четири месеца ще бъдат предизвикателни във връзка с корон...
Много германци са ядосани от бавното стартиране на имунизацията, което тази седмица нанесе спомагателен удар с решението за прекъсване на имунизациите на AstraZeneca заради опасения за сигурност.
Инфекциите се усилват тъкмо когато някои ограничавания бяха облекчени, и в допълнение към проблемите с имунизацията към момента не са въведени цялостни системи за тестване.
Компаниите в най-голямата европейска стопанска система се оплакаха от а абсурдът с поръчки на маски в границите на консервативния блок още повече урони репутацията му. Заместник-лидерът на про-бизнес фракцията Свободни демократи Волфганг Кубицки съобщи, че Меркел би трябвало да уволни министри.
" Остават единствено няколко месеца до изборите, само че промяната на Йенс Шпан като здравен министър би спомогнала за определяне на ново доверие в страната измежду популацията ", сподели Кубицки пред медиите, добавяйки, че министърът на стопанската система Петер Алтмайер също би трябвало да си отиде.
 Германската стопанска система с 2% надолу през първото тримесечие Германската стопанска система с 2% надолу през първото тримесечие
Съветът на икономическите консултанти на немското държавно управление съобщи в сряда, че чака най-голямата европейска стопанска система да се свие...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР