Подкрепата от така наречените „партии на протеста към правителството на

...
Подкрепата от така наречените „партии на протеста към правителството на
Коментари Харесай

Трифонов: Подкрепата от „партиите на протеста“ към кабинета на ИТН е повече от логична

Подкрепата от по този начин наречените „ партии на митинга " към държавното управление на „ ИТН " Има Такъв Народ е повече от разумна. Такава позиция изрази водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов в профила във Фейсбук.

Според Трифонов, " тотално би трябвало да се изтрие и да се спре моделът ГЕРБ ", както и да бъдат оценени всички неточности и обири и абсолютно да бъде въздадена правдивост. " Тук има ли разминаване с партиите на митинга? Абсолютно не ", счита Трифонов.
Втората причина съгласно водачът на Има Такъв Народ е правосъдната промяна. По думите му, би трябвало да бъдат отстранени профилираните съд и прокуратура. " Тук има ли разминаване с партиите на митинга? Абсолютно не ", показва той.

" Максимално бързо да бъде показан пред Европейската комисия проектът за възобновяване и развиване, тъй като българската стопанска система се нуждае от тези пари. И това е значимо и за страната, и за всички българи. Тук има ли разминаване с партиите на митинга? Абсолютно не ", разяснява още Трифонов.

Четвъртата причина, съгласно него, е преизчисляването на пенсиите, с цел да " могат възрастните хора в България да живеят малко по-достойно, от метода по който живеят сега ". Той още веднъж показва, че тук няма разминаване с партиите на митинга

Лидерът на Има Такъв Народ декларира, че " най-сетне да има сериозна промяна в опазването на здравето и най-важното - страната да бъде готова за възможна нова здравна рецесия с COVID-19 ".

Трифонов написа, че също така би трябвало и закупуване на нужния брой медицински хеликоптери, тъй като това касае живота и здравето на всички наши сънародници. И тук съгласно него няма разминаване с партиите на митинга.

" С партиите на митинга, в границите на диалозите, които „ ИТН " води с тях, беше реализирано и единодушие по доста въпроси, касаещи земеделието, образованието и фискалната политика ", разкрива Трифонов.

" Така че, в случай че партиите на митинга не гласоподават държавното управление на „ ИТН ", повода няма да е противоречие по някой от изброените проблеми, а някаква друга. Не мога да зная и не искам да предсказвам каква. Но резултатът ще бъде прекъсване и закъснение на всички промени, обективно видяно, изменничество от страна на партиите на митинга, нови избори и наслада за ГЕРБ и партиите на статуквото, както и неспособност от страна на партиите на митинга да обяснят на българския гласоподавател за какво му предизвикват всичко това ", приключва Трифонов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР