Подкрепата от милиарди евро за електрически превозни средства, залегнала в

...
Подкрепата от милиарди евро за електрически превозни средства, залегнала в
Коментари Харесай

Единствената електрическа кола, която си струва да се купи в момента, е употребявана

Подкрепата от милиарди евро за електрически транспортни средства, залегнала в целите на доста държавни управления по света (България не влиза в тези сметки), в това число огромните бонуси сега на закупуване на електрически автомобил движат нещата в желаната от " зелените " посока, само че множеството от захранваните с акумулатори коли на пазара към момента са прекомерно скъпи, прекомерно непознати или прекомерно редки, с цел да бъдат купувани всеобщо.

Това, което се опитваме да ви кажем в този момент е към този момент е известно на доста хора по света: новата кола постоянно не е най-хубавата концепция, даже и да е електрическа. За всяка нова кола, която се продава на пазара, могат да се купят три употребявани, че даже и повече. Това е един доста по-ликвиден пазар с доста по-широк диапазон от цени. Дори и да вземете поради отстъпката, давана от доста страни за нов електрически автомобил, то още веднъж покупката на използвано електрическо транспортно средство са може би най-умно изхарчените пари за транспортно средство.

Цената и наличността постоянно са правили използваните коли жизнеспособна алтернатива, само че има и друга причина за преимуществата на използваните електрически транспортни средства: електрическите коли се обезценяват повече като смарт телефони, в сравнение с като коли. Технологията на батериите се усъвършенства бързо, което значи, че електрическите транспортни средства са склонни да губят блясъка си доста по-бързо от колите с мотори с вътрешно горене.

Според дилъра на използвани електрически автомобили Cox Automotive, към една трета от електрифицираните транспортни средства, които се продават могат да бъдат закупени за по-малко от 25 000 евро. Дилърът дава и съответни образци: 2015 BMW i3 за €24 990, 2016 Volkswagen e-Golf за €22 990 и 2016 Toyota Prius за €24 590.

Още едно доказателство идва и от един частен случай от Съединени американски щати. Кристофър Маликшмит, частен юрист от Ню Джърси, харесва BMW i3 от 2018 година, което купува предходната година за 23 000 $. Той изяснява за това по какъв начин се оправя и по какъв начин се откроява в град, насочен към Tesla. Батерията е изгубила малко потенциал досега, в който колата е препоръчана на вторичния пазар, само че все пак тя е идеална за градските потребности на Маликшмит - да отиде до работа и да се върне - 40 минути във всяка посока напълно на ток. „ Тази кола в действителност има стойност единствено в случай че я купите използвана “, споделя той. „ Никога не бих купил нова електрическа кола за фамилията. Това е луда работа.

Дилърите, въпреки това, изострят казуса с достъпността. Те преглеждат дълго и деликатно настоящата обстановка с доставките - всички онлайн поръчки и циврене за компютърни чипове - и невъзмутимо прибавят високи надценки за „ налични електрически автомобили “. 4 300 водачи на електрически автомобили, интервюирани от Bloomberg, декларират, че са платили приблизително 82 000 $ за своите транспортни средства, а сходно на Европа и в Съединени американски щати, междинната цена на използван електрически автомобил е под $30 000. А какви използвани електрически автомобили се продават у нас и на какви цени, можете да видите . У нас несъмнено има много атрактивни оферти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР