Подкрепата към Наско Сираков, който иска да вземе акциите на

...
Подкрепата към Наско Сираков, който иска да вземе акциите на
Коментари Харесай

Подкрепата за Сираков расте, Торсида Кюстендил също зад легендата

Подкрепата към Наско Сираков, който желае да вземе акциите на Левски, се усилва. Редица фенски ортганизации се оповестиха " за " легендата на сините да се води притежател на клуба, а към апела се причислиха и ентусиастите на отбора от " Торсида Кюстендил ".

" АПЕЛ ОТ ТОРСИДА КЮСТЕНДИЛ
Днес обичаният ни " Левски " се намира в най-трудния интервал от своето битие. Причините за това са доста и от най-различен темперамент, а всички ние би трябвало да си извлечем поучения от случилото се, с цел да не позволяваме отсега нататък повторение на досегашния безпределно циничен модел за ръководство. Изключително тежките ни финансови и юридически проблеми, свързани в немалка степен със собствеността върху мажоритарния пакет от акциите на клуба, търсят своето неотложно позволение.
В мрачното настояще въпреки всичко се появи лъч вяра. И тя се назовава Наско Сираков. Най-големият всред всички " живи митове " в 106-годишната ни славна история. Безспорно потвърдил във времето себе си като брилянтен футболист и прелестен началник. Истински водач и експерт до мозъка на костите си.
Ето за какво ние, левскарите от ТОРСИДА КЮСТЕНДИЛ, желаеме да заявим своята безапелационна поддръжка към Наско Сираков, който считаме за най-достоен и кадърен да понесе тежкото задължение на мажоритарен притежател в настоящия витално значим за съществуването на клуба миг.
В тази връзка настоятелно молим към господата Г. Попов и В. Божков да потвърдят своята сериозна ангажираност към " Левски ", извършвайки едно обикновено техническо деяние /при съблюдаване условията на ТЗ/, предоставяйки акциите си на индивида, който се употребява с безусловно доверие на " синята " общественост и който съобщи готовността си да поеме ролята и функционалностите на техен собственик. За този жест същите ще имат нашата голяма благодарност и признателност.
Обръщаме се също по този начин към стотиците хиляди левскари от страната и отвън нея. Приятели, в този момент е време за каузи, не за думи. Днес " Левски " има потребност от нашето обединяване, от нашето единодушие, от нашата същинска съпричастност към " синята " концепция. Утре ще бъде късно, тъй като в никакъв случай няма да можем да си извиним невъзвратимо зейналата празнина в живота ни поради необяснимо проявените безучастност или самомнителност.
И най-накрая. Наско, ужасно доста ти имаме вяра и разчитаме на теб, с цел да направиш и невъзможното в името на огромната ни обич! Защото ти го сподели, Наско, " Левски " е основан не да се избавя, а да съумява! ", пишат почитателите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР