Подкрепа за кандидата за кмет на ПП-ДБ Васил Терзиев макар

...
Подкрепа за кандидата за кмет на ПП-ДБ Васил Терзиев макар
Коментари Харесай

Хекимян подкрепи Терзиев : Крим не е руски и посоката не е Евразия

Подкрепа за претендента за кмет на ПП-ДБ Васил Терзиев въпреки и без да го посочва разгласи отпадналият от балотажа претендент на ГЕРБ за столичен кмет Антон Хекимян.

В неделя на изборите за кмет на София се явяват Васил Терзиев и издигнатата от Българска социалистическа партия Ваня Григорова.

„ София не е изправена пред никакъв избор. И даже баналното съмнение за по-малкото зло мъчно се аргументира. Липсата на десен претендент в конкуренцията на балотажа за кметския стол е най-лошата развръзка! Въпреки това аз ще гласоподавам не с страст, а с разсъдък! Крим НЕ е съветски и посоката е Европа, не Евразия! “, написа Антон Хекимян в профила си във Facebook.

Така той подсказа, че не поддържа Ваня Григорова. Преди ден в изявление пред Нова телевизия тя се ядоса на въпроса чий е Крим и ядосано отвърна: „ Де да зная чий е Крим. “ На президентските избори преди две години пък Румен Радев отговори, че сега Крим е Руски.

Григорова през цялата акция бе упреквана, че е проруски претендент, защото е подкрепена даже от обвинявания в шпионаж в интерес на Москва Николай Малинов.

Преди дни водачът на ГЕРБ Бойко Борисов смути сътрудниците си от ПП-ДБ като цитира с лека корекция различен фейсбук статус на Хекимян. „ Предпочитам държавна благосъстоятелност пред Държавна сигурност “, съобщи Борисов на предизборно събитие в Пловдив. А след това разгласи, че се е шегувал. Точният откъс от Хекимян бе, че изборът в София е сред държавна благосъстоятелност и Държавна сигурност.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР