Подкрепа за кандидата на левицата в София на втория тур

...
Подкрепа за кандидата на левицата в София на втория тур
Коментари Харесай

Георги Марков: Браво на Ваня! Хубава жена с умна глава и кръст носи!

Подкрепа за претендента на левицата в София на втория тур на изборите Ваня Григорова изрази на своята страница във Facebook някогашният парламентарен арбитър Георги Марков.

" Браво на Ваня! Хубава жена с интелигентна глава и кръст носи! " ПОДКРЕПА ", ОТКЪДЕТО ВАНЯ ДОЙДЕ, Е ОСНОВАТЕЛ НА Съюз на демократичните сили, ЗА РАЗЛИКА ОТ ДСБ - УБИЕЦЪТ НА Съюз на демократичните сили, написа Георги Марков, с което подсказва на гласоподавателите на ГЕРБ и на десницата в столицата за кого би трябвало да гласоподават на втория тур.



Ето поста на Георги Марков във Facebook:

ЧУДЕСА В БЪЛГАРИЯ И Пожарна охрана СВЕТА.

1. НЯМА СТРАНА В СВЕТА, В КОЯТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ - У НАС СЕДЕМ ПАРТИЙНА КОАЛИЦИЯ ДА НЯМАТ НА МЕСТНИ ИЗБОРИ ДОРИ СЕЛСКИ КМЕТ.
ППДБ СА КАПО - 00. ЩЕ КАЖЕТЕ ВТОРИ ТУР ИМА, АМА ТАМ ИМА ДОБАВКИ... НА ПЪРВИ ГЛАСЪТ НАРОДЕН И БОЖИ ИМ ДАДЕ ДВЕ НУЛИ. АМА КРЪГЛИ.

2. Жалят го Бойко.! Митко Николов имал 70 в този момент 60% в Бургас? ЖИВКО 65% СЕГА 55% В СТАРА ЗАГОРА?
ЕВАЛА НА Митко и Живко. Пазете си силите за идващия избор, не ги хабете със соросоидите.

3. Боряна Рисърч по Българска национална телевизия смутоляви нещо за машините. Тя е за, Шенген, но в Шенген машини за гласоподаване няма. Или сме европейци за Шенген или сме за машини без Шенген.
Машинното гласоподаване би трябвало да бъде анулирано, както направи Конституционен съд на Германия.

4. Някакъв сякаш професор отвън СУ рекъл: Бойко стана провинциална партия. Загубил София!?
Х-о-п - п-а! ОРБАН КАЗА: ЗА НИВОТО НА ЕДНА СТРАНА съдебна експертиза СЪДИ ОТ ПРОВИНЦИЯТА!

5.Кой е ОРБАН ДА КАЗВА!?
Приятели, на най-високия ЕВРЕЙСКИ ФОРУМ В ЩАТИТЕ ДОНЪЛД ТРЪМП КАЗА: ОРБАН Е ШЕФА, ТОЙ Е СМЕЛ! И МУ НАДПИСА ШАПКА: ВИКТОР, ТИ СИ СТРАХОТЕН!

6. ИЛОН МЪСК: НАЙ-ГЛУПАВОТО Е ДА ВЯРВАШ В СОБСТВЕНАТА СИ ПРОПАГАНДА! СТИГА СА ИЗБИВАЛИ МЛАДЕЖТА НА УКРАЙНА В ОКОПИТЕ. НАЙ-БОГАТИЯТ ЧОВЕК В СВЕТА, НАПРАВИ УНИВЕРСАЛЕН ПОВИК!

7. Браво на Ваня! Хубава жена с интелигентна глава и кръст носи! " ПОДКРЕПА ", ОТКЪДЕТО ВАНЯ ДОЙДЕ, Е ОСНОВАТЕЛ НА Съюз на демократичните сили, ЗА РАЗЛИКА ОТ ДСБ - УБИЕЦЪТ НА Съюз на демократичните сили.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР