Подкрепа за ГЕРБ няма да дадем, а за полезните неща,

...
Подкрепа за ГЕРБ няма да дадем, а за полезните неща,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Подкрепа за ГЕРБ няма да дадем, а за полезните неща

Подкрепа за ГЕРБ няма да дадем, а за потребните неща, разяснява Тошко Йорданов след срещата сред ГЕРБ и Има Такъв Народ.

Тази среща не беше за поддръжка за ГЕРБ, тази среща беше диалог на специалисти по секторни политики. Бих споделил, че във връзка с бюджета имаме сходни десни политически разбирания. Имаме разминавания по някои места, защото те са по-близо до концепциите на Политическа партия, а ние имаме някои подозрения по отношение на сигурността на жителите, в случай че някои промени биват направени без смисъл. Говорихме по браншове и търсихме допирни точки, където ги имаме, където ги няма - си казвахме разминаванията без политическо двуличие, изясни той.

" Има Такъв Народ биха подкрепили това, което считат за вярно ", безапелационен беше той.

" За държавно управление не е говорено, да ви напомня, че ние свалихме тази партия от власт и поддръжка няма да даваме за кабинет на ГЕРБ. Ще гласуваме за всичко потребно ", съобщи Йорданов. " Мандата не е значим, в тази ситуация, значимо по какъв метод ще бъде офомено ръководството. "

" Достатъчно неверни неща подкрепихме, като глупави съдружни сътрудници в съдружното държавно управление, в което участвахме. Сега нашата неточност ни се стоварва на главата, тъй като финансовата политика на Асен Василев е оставила страната в извънредно положение. Ние повече глупави решения няма да подкрепим ", съобщи Йорданов, представен от през днешния ден.бг. 

ГЕРБ-СДС стартира през днешния ден диалози на експертно равнище с другите партии в 49-ия парламент в търсене на поддръжка за лъчение на държавно управление с първия мандат.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР