Подкрепа за д-р Иван Димитров, който уби крадеца Жоро Плъха,

...
Подкрепа за д-р Иван Димитров, който уби крадеца Жоро Плъха,
Коментари Харесай

Красимир Янков: Да се завишат присъдите за взломни кражби, подкрепа за д-р Димитров

Подкрепа за доктор Иван Димитров, който умъртви крадеца Жоро Плъха, изрази депутатът от Българска социалистическа партия Красимир Янков. При изискване на открити защитни дейности от негова страна, прецизира националният представител на страницата си във фейсбук. 

Нужна е законодателна смяна по отношение на проблема, безапелационен е Янков. Според него " оневиняване на жителите при приложимост на несъразмерна мощ или приложимост на защитни средства над направилия похищението, без фрапантно завишаване на размера на присъдите при взломните обири и физическите похищения върху жители за лишаване на имуществото им или физическо малтретиране с какъвто и да било претекст, е цялостна безмислица ", написа Красимир Янков. 

По думите му " това е частта на предварителната защита, която дружно с значимата функционалност на Министерство на вътрешните работи за перманентна работа за надзор и влияние над незаконния контингент, и в частност над престъпно проявените рецидивисти, е същинската отбрана на хората ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР