Подкрепа от БСП за Румен Радев и Илияна Йотова като

...
Подкрепа от БСП за Румен Радев и Илияна Йотова като
Коментари Харесай

Валентин Кардамски: Подкрепата на БСП за Радев и Йотова е наполовина

" Подкрепа от Българска социалистическа партия за Румен Радев и Илияна Йотова като президент и вицепрезидент има, само че не тъкмо, тъй като поддръжката е по член 33 и член 41, по избрани точки от устава на Българска социалистическа партия. Това значи, че с цел да се стигне до номинация ще бъдат издигани имена за претендент за президент и вицепрезидент от всички конференции на Българска социалистическа партия в страната занапред ".

Това разяснява някогашният пиар на социалистите Валентин Кардамски в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

" Колегите публицисти не са погледнали прессъобщението на уеб страницата на Българска социалистическа партия, където в последния абзац е написано по какъв начин се поддържат Радев и Йотова за втори мандат, тъй като там написа по кои членове на устава. Отварянето на устава сочи, че занапред ще се минава през номинации за имена и няма да се изненадам номинациите на Нинова да са доста повече за президент, в сравнение с тези на Румен Радев ", изясни той.

" По тези членове на устава занапред ще се минава през номинации, а също така занапред ще бъде образувана комисия, която в действителност ще гледа работата им и тяхното утвърждение. Няма безапелационна и ясна поддръжка за Радев и Йотова. Подкрепата е на половина ", сподели още Кардамски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР