Подкосяващ краката сигнал за сексуални зверства с малолетни момченца от

...
Подкосяващ краката сигнал за сексуални зверства с малолетни момченца от
Коментари Харесай

На вниманието на главния прокурор: Евгени Минчев върти гей педофилски канал за износ на момченца към Близкия изток. Изнасилвал деца с вибратор-мече.

Подкосяващ краката сигнал за полови зверства с малолетни момченца от страна на самопровъзгласилия се за " лорд " Евгени Минчев дойде в редакцията ни. Анонимното писмо, изпратено от поща в proton.mail твърди, че Минчев бил главатар на канал за трафик на български деца от мъжки пол, които са продавани като живо месо на богати араби от Катар, Кувейт, Йордания и Емиратите. Там фрашканите със злато перверзници употребили нашите дечица за " мъжки булки ", подлагайки ги на неописуеми полови извращения.

 За всяко бг-момченце Евгени Минчев получавал месечен " наем " от порядъка на сред 2 и 5 хил.долара, като най-скъпо вземал за бели и синеоки българчета, не по-големи от 15 години. 16-18 годишните младежи и тези с по-мургава кожа вървяли по-евтино, от хиляда до три хиляди $, само че от тях светският PR правел стабилен " оборот ", тъй като били най-многобройната група.

Застаряващата мека китка набирал жертвите си най-много от небогати ромски фамилии от пазарджишко и старозагорско.

За незапознатите читатели би трябвало да уточним, че през последните 15 години мургавата циганска мафия се е специализирала в раждането на руси и синеоки дечица, които обучавала за джебчии и ги пласирала по европейските столици. Русият ген се набавял посредством изкуствено осеменяване на красиви циганки в елитни инвитро клиники, предлагащи сперма на скандинавци.



Точно такива руси и бели момченца били главният " таргет " на Минчев. Той ги изкупувал " на кило " от мангалите незабавно щом навършвали 12-13 години и по-късно пращал родителите им на " гурбет " в арабските страни с цел да могат отрочетата им да минат гладко границата.

Най-гнусната част от сигнала до редакцията ни споделя по какъв начин Евгени Минчев персонално пробвал " стоката " преди да я продаде на арабите. Педерунгелът водел момчетата в квартирата си, където им сипвал упояващи субстанции в напитката и викал група яки и здрави манафи да ги изнасилват по допустимо най-перверзния метод.

Жертвите били връзвани с вериги към лежанка с шипове и първо били удряни с камшици до примиране, а по-късно принуждавани да обяздват огромен плюшен мечок, на който имало прикачено дилдо с големи размери и в същото време да обслужват орално мутрите с хомо ориентировка. Накрая гаврата приключвала с групово анално обезчестяване от страна на горилите, а постоянно и самият Минчев се присъединявал, въпреки инструментът му да не бил изключително кадърен за съприкосновение.



Често момченцата трябвало да му вършат свирки с часове тъй като светският лъв не можел да получи ерекция. За наказване, че не са му го вдигнали той им уринирал в устите и ги принуждавал да гълтат телесните му гнусотии. Оргиите били подробно филмирани и изпращани в Емиратите като " мострен азбучник ", описват потресени източниците ни.

Евгени Минчев си бил обезпечил покровителството на борческа гей тайфа за мокри поръчки. Кръвожадната формация наброявала двадесетина злокобни татуирани мутри - някогашни пандизчии. Тайфата била най-новото попълнение на ъндърграунда и всявала боязън даже у печени гангстери на улицата.

Връзка с тях му обезпечил хомосексуалният фитнес треньор Николай Суков, който около бодибилдинга държал контакт с извергите. Нежният му брачен партньор - фризьорът Клемон Боло пък бил отворил Минчев на извратения трафик, тъй като контактувал с множеството араби, търсещи компания на деца.

За Боло се знае, че изнася сирийски момченца-бежанци за елитни гей бардаци във Франция, а многочислените си квартири по Лъвов мост бил трансформирал в педерастки сборища за мургави мъжки проститутки.

Семейството Суков-Боло било в тясното обграждане на ексфинансовия министър Асен Василев и доближения му Тони Фешъна, и по тази линия осигурявал полицейски и данъчен чадър над Евгени Минчев.

Нашата медия е потресена от гнусните закононарушения, които набеденият всемирски лъв Минчев нърши под носа на полицията, и призоваваме Прокуратурата на Р България да се заеме със случая.

Източник:
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР