Подкопана дворна стена и паднала ограда на къща в центъра

...
Подкопана дворна стена и паднала ограда на къща в центъра
Коментари Харесай

Строеж в центъра на Варна подкопа съседна къща и нанесе щети

Подкопана дворна стена и паднала ограда на къща в центъра на Варна са резултат от ров за градеж в прилежащ парцел. За това сигнализира в писмо до редакцията на Moreto.net. живуща в пострадалата постройка.

Щетите са нанесени в съботния ден. Първо багерът подкопал стената към двора, а през нощта оградата паднала в изкопа, цялостен с подпочвена вода и вода от разкъсан тръбопровод, споделя дамата.

„ След позвъняване на 112 и на един от вложителите, се оказа,че нищо ужасно не се е случило - " Така се строяло, нямали време.. Подкопаха и постройката на ул. " Караджа ". Направиха " най-изумителното " по несръчност подсилване. “, написа читателката. Тя добави, че чиновници от районното кметство са реагирали на подаден сигнал като са пристигнали на място, с цел да се срещнат с казуса. Съставили са протокол, само че по думите й това не е задоволително, а трябват незабавни ограничения за подсилване, тъй като парцелът й е заплашен.

Имотът, в които е изработен изкопът за градеж, се намира на ул. „ Стефан Стамболов “ 19. За него през декември Moreto.net писа, още веднъж по сигнал на четец, че строителната компания е оградила тротоара и пешеходците няма къде да се движат безвредно.

В годините обратно дълго време парцелът имаше железни ограждения, само че те бяха единствено към празния терен, употребен за паркинг. Теренът на ул. „ Стефан Стамболов “ 19 е с позволение за градеж от октомври тази година. На мястото се чака да изникне жилищна постройка с магазини и гаражи, чиято височина е към пет етажа. Според документите в уеб страницата на регион „ Одесос “ има утвърден Подробен устройствен план от 2016 година. В парцела е имало огромна жилищна постройка. Още преди събарянето й притежателят е продавал офиси, магазини и жилища от бъдещата нова постройка, която би трябвало да се появи на мястото.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР