Подкаст Марица вече има своите верни почитатели. Във втория епизод,

...
Подкаст Марица вече има своите верни почитатели. Във втория епизод,
Коментари Харесай

29 години от българския футболен Великден. Ще се случи ли па...

„ Подкаст Марица ” към този момент има своите правилни фенове. Във втория епизод, който ще бъде излъчен в две елементи, на водещия Кирил Донев гостуват Георги Георгиев-Гецата и Ясен Петров.

Гецата разкрива от първо лице любопитни детайлности за чудото на „ Парк де Пренс ”. Пред 29 години на 17 ноември България победи суперотбора на Франция с Кантона, Жинола и Папен с невероятния гол на Емил Костадинов в последната минута. Успехът отвори пътя на трикольорите към неповторимото американско лято на 1994-та и четвъртото място в света.

Големият въпрос през днешния ден е ще се случи ли отново в миналото българският футболен Великден и по какъв начин стигнахме до това тогавашното чудовище за Франция, Германия и Аржентина да се радва на победи над Гибралтар и Северна Македония.

 Как да възпитаваме огромни футболисти, откакто родителите се псуват на детските мачове, а треньорите на водещи тимове се бият по аварийните скамейки, пита Гецата. А някогашният селекционер на България Ясен Петров твърди: Трудно ще вдигнем равнището на националния тим, откакто във водещите тимове играят по двама-трима българи, а младите ни очаквания са запаси в чужбина.

За започващия в неделя Мондиал 2022 общото мнение на тримата е - чака ни мощно международно състезание, цялостно с изненади.

Гледайте двете част на епизод 2 в четвъртък от 17,11 ч. и в петък от 18,11 ч. в ютюб канала на „ Марица ”, на уеб страницата marica.bg  и във фейсбук страницата на медията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР