Подканя ги да бъдат активни, за да не загубят акаунтите

...
Подканя ги да бъдат активни, за да не загубят акаунтите
Коментари Харесай

Twitter ще гони „мързеливите” потребители

Подканя ги да бъдат дейни, с цел да не изгубят сметките си в мрежата

Twitter е решила да се освободи от консуматори, които нямат интензивност в мрежата
(снимка: CCO Public Domain)

Популярната обществена мрежа Twitter реши да се о търве от „ мързеливите ” консуматори. В момента тече развой по идентифициране и предизвестие на потребителите с н еактивни сметки в мрежата .

Компанията е изпратила имейли до консуматори с покана да се върнат в Twitter до 11 декември. Това са консуматори без интензивност за повече от шест месеца. Мрежата ги осведоми, че техните сметки могат да бъдат изтрити за непрекъснато, заради дълготрайно безучастие.
още по тематиката
„ При липса на дейности от страна на потребителя, съответният акаунт ще бъде заличен ”, споделят от Twitter. Социалната мрежа не оповестява какъв брой акаунта могат да бъдат изтрити вследствие на „ почистването ”.

За да предотвратят заличаване на сметките си, потребителите просто би трябвало да влязат в мрежата и да следват инструкциите на екрана. Не е належащо да туитват, а само да посетят мрежата.

Междувременно стана известно, че хакери са употребявали дупки в сигурността на операционната система Android, с цел да получат достъп до данните на голям брой консуматори във Фейсбук и Twitter, заяви Gizchina.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР