Подивяла съпруга преби от бой любовницата на мъжа си. Видео,

...
Подивяла съпруга преби от бой любовницата на мъжа си. Видео,
Коментари Харесай

Ревнива съпруга намери мъжа си в чуждо легло и отмъсти жестоко на любовницата му

Подивяла брачна половинка преби от пердах любовницата на мъжа си. Видео, запечатало зрелищното наказване, се завъртя в YouTube, оповестява The Sun. 34-годишната виетнамка Дун Лиен почнала да подозира мъжа си, откакто отсъствията му от фамилното гнездо ставали все по-чести. За да разбере какво се случва, един ден тя решила да го наблюдава.

Оказало се, че господин Лиен се е запътил към дома на любовницата си. Когато брачната половинка му нахлула вътре, го заварила да спи с любовницата си.

Гледката предиздвикала виетнамката да побеснее. Тя хванала съперницата си за косите и я извлякла на улицата. Там благодарение на родственици остригала косата й и я съблякла чисто гола.

„ Никой не посмя да се намеси, тъй като не разбираше какво тъкмо се случва. В стаята имаше двама души, по-късно дамата и роднините на мъжа измъкнаха момичето, подстригаха косата й, съблякоха я чисто гола и започнаха да я налагат”, споделя очевидец на екшъна.

Любовницата се оказала колежка на господин Лиен. Двамата работели в един цех в провинция Вин Фук. Тя била омъжена, с две деца.

Полицията проверява случая.


Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР