Подходящ за абсолютно всички жени, основното от цялата палитра е

...
Подходящ за абсолютно всички жени, основното от цялата палитра е
Коментари Харесай

Какво червило да използвате, за да освежите моментално лицето си и да не изглеждате по- възрастни: голям избор от цветове

Подходящ за безусловно всички дами, главното от цялата палитра е да изберете идеалния си колорит.

А с цел да извършите устните образно по-подпухнали от горната страна на червилото, можете да нанесете транспарантен емайл или масло за устни. Има масло с разнообразни нюанси, което може да се употребява и като независим инструмент.

 Червено червило. 

Отново тези, които споделят, че не подхождат на аления цвят, може би просто не сте могли да намерите идеалния колорит, който ви подхожда?

  Розово червило. 

Важно е да изберете не ярки нюанси, а заглушени, които са най-близо до цвета на устните ви.

Вляво от селекцията особено прибавих сянка, която съвсем се слива с кожата. Някои дами имат подобен колорит и в случай че добавите малко искра от горната страна, можете образно да извършите устните по-обемни.

И още две спомагателни сбирки за образно съпоставяне на разнообразни нюанси.

✔️ Този цвят отива при доста дами. Основното е да изберете верния колорит.

❌ Не е доста мъчно за всеки да избере подобаващия колорит. С тъмнокафявите червила постоянно дамите наподобяват доста по-възрастни от възрастта си и доста дребен % от тези, на които в действителност е подобаващ. Що се отнася до оранжевите, сините и блестящо розовите червила, към момента не съм срещал дами, които в действителност биха харесали такива нюанси и не биха изглеждали необичайно.

❓Такива червила вървят, само че не са доста. Тук към този момент е належащо да изберете самостоятелно за всеки външен тип.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР