Подходящ не само за градско пътуване, но и за офроудKugoo

...
Подходящ не само за градско пътуване, но и за офроудKugoo
Коментари Харесай

Kugoo M4 Pro – мощен е-скутер със седалка, на бюджетна цена

Подходящ освен за градско пътешестване, само че и за офроуд

Kugoo M4 Pro развенча мита, че няма бюджетен скутер за офроуд

Когато по-рано тази година се появи на пазара, Kugoo M4 Pro провокира дребен трус – това е електрически скутер от бюджетен до междинен клас, който навлезе в територията на скъпите модели за офроуд. Мнозина го дефинират като най-хубавия е-скутер на марката Kugoo. Да забележим с какви качества M4 Pro заслужи тази оценка.

Но първо да обърнем внимание, че този приет скутер се предлага много преференциално сега в световния онлайн магазин Geekbuying – коства единствено €479 след ваучър за отстъпка NNNCPPM4PRO и се доставя гратис от европейски склад в границите на няколко работни дни.

Скутерът идва в комплект със седалка от изкуствена кожа, зарядно устройство, маркуч за помпа, комплект принадлежности за сглобяване и документи. На процедура, единствената ви грижа ще е да монтирате седалката и предния фар.

Здрав и комфортен

Kugoo M4 Pro е доста здрав, като по-голяма част от рамката е направена от индустриална алуминиева сплав. Това е сгъваем е-скутер, с много по-опростен механизъм от този на своя предходник M4, и тегло 22,5 кг, не е от най-леките, само че това има и своите преимущества в устойчивостта и гладкото возене.

Наличието на седалка, която се смъква елементарно, е съществено преимущество на Kugoo M4 Pro

Моделът се задейства на самостартер, т.е. не е нужно да ритате от земята, с цел да го подкарате. Освен това е предпазен с ключ и не може да се започва без него. За оптимално улеснение кормилото се контролира по височина и посока. Има три режима на скорост, лимитирани надлежно до 15 км/ч, 30 км/ч и 45 км/ч.

е оборудван с необятни гуми, в началото проектирани за офроуд. Возенето е безпрепятствено, даже и по неравни терени, а с тегло близо 23 кг скутерът развива задоволително огромна инерция, с цел да не усещате неравностите и вибрациите.

В допълнение, необятната платформа (24 см) се явява комфортно място за стоене. А съществуването на седалка ще ви разреши да седнете и да си починете при по-дълги пътувания. Същевременно платформата е високо над земята, което улеснява качването и слизането от тротоари.

Kugoo M4 Pro се задвижва от мощен безчетков мотор 500W

Седалката е с пружинно окачване, тъй че да не усещате неравностите, когато седите. Ако не се нуждаете от нея, можете да я премахнете, като просто развиете няколко винта.

Сгъваемото кормило на M4 Pro е съществено преимущество във връзка с преносимостта и дава на този скутер спомагателни точки за преносимост. Моделът се побира комфортно в багажниците на множеството коли и е елементарно портативен през тесни проходи, коридори, порти на асансьори и други

Гумите на имат диаметър 10 инча и широчина 4 инча, те са противоплъзгащи с високо сцепление на всевъзможни терени, в това число трева, неприятни и каменисти пътища. Гумите се оправят доста добре с хлъзгави и мокри повърхности, както и при катерене.

Мощност и пробег

M4 Pro се задвижва от безчетков мотор 500W, който му придава мощност за безпроблемно катерене по наклони до 12-15 градуса. Моделът поддържа оптималната скорост 45 км/ч, само че постоянно когато приказваме за скутери, ви съветваме да не експериментирате с високи скорости, поради рисковете, и да спазвате рестриктивните мерки в града и парковете.

В сгънато положение Kugoo M4 Pro е по-удобен за преместване и предпазване

Разглежданият скутер има батерия 48V 21AH, която обезпечава оптимален пробег 70-75 км с едно зареждане, което е респектиращ индикатор. Пълното ѝ зареждане лишава към 8 часа.

Безопасност

Скутерът на Kugoo разполага с механични дискови спирачки – една на предното и една на задното колело, които обезпечат спирачен път от единствено няколко метра. Могат да се настройват, макар че идват съвършено готови от производителя.

се отличава и със постоянна система с двойно окачване. Отпред има двойно пружинно окачване, а откъм гърба – раменно окачване. Комбинацията обезпечава удобно, прелестно возене.

Kugoo M4 Pro има необятна 24 см платформа за стоене с гумено покритие

В допълнение, скутерът е екипиран със мощни светлини от всички страни. Главната светлина е LED фар начело, съвършен за нощно каране. Отстрани на палубата има жълти светлини, които ще служат като мигачи, а откъм гърба е ситуирана яркочервена стоп светлина.

Водоустойчивостта е друга доста мощна страна на Kugoo M4 Pro. Той идва със стандарт за отбрана IPX4, който ще подсигурява, че няма да претърпи вреди през дъждовните дни.

Управление

M4 Pro има страховит екран с висок контрастност, който демонстрира настоящата скорост, равнище на батерията, километраж и други От дясната му страна има два бутона – за зареждане и избор на режим на скоростта. Напрежението е очевидно над ключалката, също и на дясното кормило. Можете да управлявате част от функционалностите на скутера и от мобилно приложение.

Таблото начело на Kugoo M4 Pro демонстрира значимите индикатори за карането

Някои минуси

Колкото и добър да е, и този скутер има някои неудобства. С огромното си тегло и размери, не е тъкмо портативен. Не на всеки ще му е елементарно да го носи. Въпреки че е съвършен за дълги пътувания, най-после, когато са нужни преходи в и от публичния превоз, ще ви е по-удобно с лек скутер.

Освен това има малко кабели, които се виждат и стърчат от него. И макар че M4 Pro е водоустойчив, щеше да е по-добре, в случай че кабелите са скрити.

Разлики с Kugoo M4

M4 Pro, както демонстрира и името му, е доста по-добър от своя предходник M4, като отстранява неговите дефекти. Едно от най-важните усъвършенствания са по-широките гуми с повече шарки. По-големият пробег с към 15 км на също е преимущество.

Подобрена е и системата за окачване. Друг плюс е гумената постеля на платформата, която усъвършенства стабилността и сцеплението, което може да е сериозно в дъждовни дни.

Kugoo M4 Pro има светлини отвред – LED фар, мигачи, стоп

В умозаключение, това е един от най-ефективните бюджетни скутери с пробег от 75 км, което е необичайност да модел с цена под 500 евро. Както нормално, Kugoo предлага солидно качество, доста стойност и функционалности на страхотна цена.

Наличност и цена

Можете да купите е-скутера тук: – на цена от €479 след ваучър за отстъпка NNNCPPM4PRO и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни. Ако платите през PayPal, Klarna или кредитна карта, ще получите спомагателна отстъпка от към €10 – цената става €469,68 и важи до края на септември.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР