Подходящ е най-вече за млади момичета и жени Можете самостоятелно

...
Подходящ е най-вече за млади момичета и жени Можете самостоятелно
Коментари Харесай

Как се прави амулет от кварц?

Подходящ е най-много за млади девойки и дами


Можете независимо да си извършите талисман от ивичестия кварц, който оказва помощ в любовта и усилва женската прелест. За тази цел е най-добре да намерите медальон от кварц със златисти рутилови линии. Той е най-красивият и скъп, назовават го Косите на Венера. Колкото по-голям е камъкът, толкоз е по-силен. Помнете, че не би трябвало да е обкован в метал, позволява се единствено дребна примка, където да се прокара шнурчето.

Камъкът би трябвало да се зареди. За задачата в течение на едно денонощие на всеки час по 10 – 15 минути вземайте ивичестия кварц в дясната си ръка, сложете го в центъра на дланта си (мястото на вашата витална сила) и стискайте в пестник. През нощта го бинтовайте към дланта си. Когато преминат 24 часа зареждане, поставете амулета още веднъж в центъра на дясната си длан и му обяснете защо е предопределен: да ви подарява обич, благополучие в персоналния живот, отбрана и прелест. След това му дайте име по ваш усет, само че не го казвайте на никого! В края на ритуала нанесете вашите букви на противоположната страна на камъка с игла или топлийка (чисто символично).

Носете амулета на кожено, ленено или памучно шнурче, единствено не и на железна верижка. От време на време би трябвало да му позволявате да си отпочине – да вземем за пример да го сваляте нощем за някой различен ден. Ако камъкът се пропука, отчупи се парче от него или падне от шнурчето, това е знак, че амулетът е изживял времето си и би трябвало да си извършите нов.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР