Подходящ е и за домашни потребители, и за професионалистиAOC Q3279VWF

...
Подходящ е и за домашни потребители, и за професионалистиAOC Q3279VWF
Коментари Харесай

AOC обяви достъпен 31,5-инчов 1440p монитор

Подходящ е и за домашни консуматори, и за експерти

AOC Q3279VWF има диагонал 31,5 инча и резолюция 2560×1440 точки, което значи компактност на пикселите от 93,24 ppi

Достъпен екран за универсална приложимост с диагонал 31,5 инча (80,01 см) и QHD резолюция 2560×1440 пиксела разгласи експертът в екраните AOC. Новият модел  Q3279VWF е представител на 79-та серия и се отличава с ултра тъничък дизайн и елегантна стойка със сребристо покритие.

Поддръжката на FreeSync и времето за реакция от 5 ms ще посрещнат потребностите на консуматори, които от време на време разпускат с игри. С целесъобразна последна цена от 589 лева с Данък добавена стойност, Q3279VWF ще се появи в магазините през декември, оповестиха представителите на AOC у нас.

QHD резолюцията става все по-популярна, защото се явява междинно равнище сред Full HD и 4K. И до момента в който последната затруднява актуалните видеокарти при игра, Full HD резолюцията, която до неотдавна беше стандарт, към този момент се усеща зърнеста и груба на екраните и с по-голям размер.
още по тематиката
Моделът AOC Q3279VWF взема решение този проблем – мониторът с диагонал 31,5 инча има резолюция QHD 2560×1440 точки и висока компактност на пикселите от 93,24 ppi. За съпоставяне, при един 24-инчов екран с Full HD резолюция този параметър е 91,79 ppi.

Q3279VWF има MVA панел и 5 ms време на реакция, както и 60 Hz периодичност на освежаване. Този панел предлага същинска 8-битова дълбочина на цвета + FRC (контрол на кадровата честота), което обезпечава 1,07 милиарда цвята, колкото оферират и 10-битовите монитори.

Големият екран на Q3279VWF обезпечава солидно пространство за 1080p видео и многозадачна работа с разнообразни приложения, както за домашни консуматори, по този начин и за експерти и дизайнери. MVA панелът предлага и респектиращ неподвижен контрастност от 3000:1 за генериране на картина с чудесно качество.

Докато сходните налични монитори са снабдени с TN матрици, които страдат от лимитираните зрителни ъгли, MVA панелът на Q3279VWF предлага необятни ъгли на видимост до 178°/178° по двете оси, което компактно се приближава до предлаганото от IPS панелите. Технологията на AOC WCG (Wide Colour Gamut) обезпечава покритие на 88% от цветовия набор NTSC.

Геймърите също могат да бъдат изкушени от Q3279VWF, тъй като той е екипиран с AMD FreeSync поддръжка. Тя обезпечава синхронизиране на кадровата периодичност на видеокартата и монитора и по този начин отстрани замазване, раздробяване и насичане на графиката на играта. По този метод на геймърите няма да се постанова да включват функционалността V-Sync в игрите и по този начин изкуствено да лимитират кадровата периодичност на видеокартата до честотата на освежаване на монитора, което усилва входното забавяне на сигнала.

Освен с налична цена, Q3279VWF идва и с време на реакция от 5 ms и периодичност на освежаване 60 Hz, което го прави подобаващ за множеството играчи-любители. По-взискателните FPS/shooter игри изискват геймърски екран AOC AGON за реализиране на високи кадрови честоти от 144Hz до 240Hz!
Като доста други монитори AOC, Q3279VWF идва и с технология Flicker-Free. След продължителна приложимост стандартните монитори, които употребяват пулсово-широчинна модулация (Pulse Width Modulation), с цел да настройват яркостта, могат да причинят напрежение в очите и дискомфорт от появяващото се вибриране. Технологията Flicker-Free употребява DC (Direct Current) система за подсветка, с цел да усъвършенства комфорта на потребителя.

AOC Q3279VWF идва на пазара в Европа през декември с целесъобразна последна цена от 589 лева с Данък добавена стойност, прецизираха от компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР