Подходящ ден за кратки пътувания и приятни емоции. Вижте какво

...
Подходящ ден за кратки пътувания и приятни емоции. Вижте какво
Коментари Харесай

Подходящ ден за кратки пътувания и приятни емоции

Подходящ ден за къси пътувания и приятни страсти. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Денят е „ празен ” – не дава обещание нито огромни триумфи, нито обилни разочарования. Овните през днешния ден са учудващо спокойни и индиферентни. Жизненият капацитет на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те желаят просто да си отдъхнат. Възниква предпочитание за анулация на всевъзможни по-раншни проекти, което надали ще бъде признато добре от отсрещната страна. Остри спорове с околните Ви надали ще зародят, само че пък безмълвно недоумение е прекомерно евентуално. Особено мъчно ще бъде да намерите общ език с обичания човек и по тази причина сантименталните срещи едвам дали ще оправдаят Вашите упования.
Телец
Трудно ще Ви бъде през днешния ден да убедите своя обичан човек, че е изцяло независим и прелестно може да мине без Вашите препоръки, директиви и пожелания. За него е изцяло задоволително, че не Ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му би трябвало.
Близнаци
През този ден Вашата половинка ще има за Вас значима вест. Тя ще визира директно Вашите връзки. При това тя ще бъде приятна, въпреки че звездите Ви поучават за всеки случай да се подготвите за неприятна. Тогава от хубавото ще можете да изпитате доста повече удоволствия.
Рак
Подходящ ден за къси пътувания (с изключение на утринните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са към Вас, и то на разнообразни тематики. Само че се постарайте, да не излизате от деловия звук и деликатно да аргументирате своите позиции. Ще е потребно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има възможност да бъде сполучлива ороверка или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка настояща задача, изключително в случай че не се вглеждате в далечното бъдеще. Контатктът с детето или с обичания човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.
Лъв
Ако действате уверено и самоуверено, ще съумеете да укрепите своите позиции. Ще имате опция за нови настоятелен запознанства, както и да намерите хора, които да Ви оказват помощ за реализация на смели замисли. Може да се захванете за нови задания, които да са доста рисковани и огромни. Възможни са непредвидени предложения и оферти, както и знаци на внимание от противоположния пол. Ще Ви зарадва лек флирт или с нищо не обвързващо запознанство. Имате доста повече неща на разум за този ден, в сравнение с можете да свършите. Затова доста деликатно би трябвало да съумеете да разпределите своето време, а Вие доста добре умеете да го извършите.
Дева
Сложна ще бъде битката на Вашия обичан човек през днешния ден, със стандартите, които сте си построили, и с които няма да желаете да се разделите даже и за всичките съкровища на света. А може пък и да не можете… Но белким те са Ви по—скъпи от Вашата втора половинка и връзките и с нея?…
Везни
На Вашия обичан човек през днешния ден доста ще му се желае, да поразговаряте за безконечното и непреходното, а за Вас ще е изключително мъчно да уловите хода нас неговите размисли, а затова, и да му отговорите нещо вразумтелно. Затова. в случай че в един миг просто си дадете сметка, че не го разбирате, не му го казвайте, а единствено кимайте разбиращо.
Скорпион
Бъдете внимателни. Този ден ще бъде обвързван с голямо количество съблазни и провокации. Лесно може да допуснете неточност, поправянето на която би било доста сложна задача. Това е изключително годно за сантименталните връзки. Не разчитайте, че ще съумеете да запазите нещо в загадка: днс тайните бързо ще стават притежание на обществеността. И въпреки че Вие елементарно ще си простите всички недостатъци и пропуски, обкръжаващите Ви напълно няма да са снизходителни. Затова не би трябвало да се учудвате на рецензиите по свои адрес.
Стрелец
Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.
Козирог
Ключът към проблемите, които пораждат през днешния ден ненадейно и като че ли инцидентно, се крие в предишното. Днешните компликации са самобитно възнаграждение на отдавнашни неточности и незавършени работи. Така че бъдете подготвени към ретроспективен разбор, и освен това – много сериозен. Без него няма да съумеете да измененията обстановката. Не би било зле деликатно да изслушвате и хората, които споделят истината право в очите, даже и тя да е неприятна. От тях ще научите нещо прекомерно значимо. Личните връзки през днешния ден като че ли ще замират, а и Вие, и Вашите близки ще се страхувате от промени, наближаването на които е явно. Помнете, че не е по силите Ви, да спрете времето, и не се хабете на вятъра.
Водолей
Някакви напълно непредвидени и доста приятни събития ще зарадват Водолеите през този ден. Ще припомнят за себе си хора, които постоянно се радвате да видите, а не е изключена и среща с човек, към който сте запазили най-топли усеща. Денят е подобаващ за възобновяване на всевъзможни връзки – и сантиментални, и настоятелен. Само че би трябвало да сте на ясно, че измененията, станали с Вас, няма да разрешат общуването в предходния дух. Това също е и сполучлив ден за покупки. Избирайте неща, подчертаващи своята характерност – безупречният усет няма да Ви изневери. Експериментите с имиджа ще издигнат настроението Ви.
Риби
Днес ще Ви се желае романтика в връзките. Постарайте се да я създадете със свои ръце, без да чакате самодейност от страна на Вашия обичан човек. Той най-много ще се въодушевява от Вашия образец и ще го последва с преголямо наслаждение. Поне може да се надявате на това….
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР