Подходът ни е безплатни тестове за всички граждани със симптоми.

...
Подходът ни е безплатни тестове за всички граждани със симптоми.
Коментари Харесай

Здравният министър: Подходът ни е безплатни тестове за всички със симптоми. И изненадващи думи за PCR

Подходът ни е безвъзмездни проби за всички жители със признаци. Всички български жители в това състояние ще бъдат изследвани. Това съобщи здравният министър проф. Костадин Ангелов след ревизия в координационния център на Инфекциозна болница.
По думите му, поликлиниките би трябвало да имат добра логистика при поемането на COVID-случаи. Не получаваме нужното схващане от всички за метода, по който да бъдат направени нещата, съобщи Ангелов. И акцентира – в мобилните пунктове, така наречен фурогни, всеобщо вървят хора без признаци – 45%, по думите му. А тестванията се закупуват от съответното лечебно заведение, пред което е пунктът – само че парите се покриват от държавния бюджет.
 Решението на коронакризата Решението на коронакризата
Коронавирусът ни залива, не оставя празно място на никое място. Това е усещането, в случай че погледнете която и да е медия или се позачетете в соц...
Ангелов разяснява и 106-те смътни случаи, излезли с днешния доклад, който отразява понеделник. Кумулативно е, има струпване от невъведени случаи от почивните дни, съобщи министърът.
Ако след 14-дни карантина нямаш признаци, връщаш се на работа. Има съществени научни изявления, че след 10 дни от заразяването не си инфектиран, акцентира Ангелов. Но сподели и, че в случай че след 14 дни изолираност си направиш непринудено PCR тест и той е позитивен, влизаш в още 14 дни карантина. " Никой не може да каже на наличен теоретичен език какви затруднения има след COVID-19 ", сподели още министърът.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР