Подходът на ПП е за публични преговори и това има

...
Подходът на ПП е за публични преговори и това има
Коментари Харесай

Станишев: Хората са на предела, нужно е правителство до Коледа

Подходът на Политическа партия е за обществени договаряния и това има своята логичност след еднолично ръководство и загърбване на политиката. Положително е, само че води до опасности.  Разговорите в този момент наподобяват като ревю на предизборните стратегии на партиите. Не е стигнато до редица взаимни отстъпки. Голямата партия е избрала този модел, с цел да не бъдат изнудвани от по-малките партии. Лидерите на Политическа партия бяха снимани на „ Позитано “ в тъмни доби. Това не стои добре.

Партията победител се пробва да основава положителна атмосфера. Реалността е, че Демократична България, Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия са изгубили гласове и не дребна част отива в новата мощ.

Притеснен съм за метода на Българска социалистическа партия. Какво търси Българска социалистическа партия в тези договаряния – да се избави Корнелия Нинова. Тя ще каже- нали ви вкарах във властта. Няма фрагментиране на БПС, а овакантяване на огромен брой гласоподаватели – близо 600 000. Има загуби в ядрото. Големият въпрос е не с какво влиза в тези договаряния и в едно държавно управление, а с какво излиза. Не виждам явен политически и управнически мандат да е даден на управлението. Има единствено няколко червени линии, като едната е да не се приватизира ББР. Българска социалистическа партия няма желание да трансформира политическата линия. Къде са обществените червени линии. Чувам от Василев, че хора трудоспособни не би трябвало да получават обществена помощ. Как по този начин?! Ето на това би трябвало да скочи Българска социалистическа партия.

Не е въпрос за водача на партията. Трябва на тези договаряния да съобщи ясна обществена опция. Вчера господин Василев сподели по-конкретни неща, в сравнение с Българска социалистическа партия. Г-жа Зайкова ни апострофира и иронизира. Има позитивни неща-възстановява се естественото отношение към обединенията. Има го във всяка народна власт квотното систематизиране. Второ-важно е да има баланс и да не се прави политика единствено в една партия.

Ние станахме страна на ръчно ръководство на премиера Борисов. Случи се алегорична покруса – беше убита поредна българска жена в интернационалния ден против насилието над дами.  За тази година те станаха 16.  Нека българските политици да не се крият от Истанбулската спогодба като чучело. Нека българските политици да защитят българските дами от насилието. Не може да одобряваме тази реалност за естествена.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР