Подходът беше да сложим основните политики, приоритети. Това, което вчера

...
Подходът беше да сложим основните политики, приоритети. Това, което вчера
Коментари Харесай

Петков: Нека Джемкорп отиде точно в Прокуратурата, защото сме толкова сигурни, че няма нищо

Подходът беше да сложим главните политики, цели. Това, което през вчерашния ден видяхме беше, че нямаше нито един коментар или въпрос по една много дълга декларация. Нямаше нито една рецензия дори. Затова разбрах, че огромна част от тези хора не са в тази постройка не ги интересуват тези цели, това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков пред bTV, откакто Народното събрание не утвърди Програмната декларация, препоръчана от обединението.

" Съединенението прави силата " би трябвало да е мотото на силите, които схващат какви са целите на България и какво би трябвало да се направи. Докато това не се случи, няма по какъв начин да се съединяваш с хора, които отхвърлят да се дебатират главните проблеми, продължи някогашният министър председател.

За Българска социалистическа партия най-малко, почитание към тях, те споделиха, че няма да ни поддържат поради войната в Украйна и това е позиция, само че те я бяха изразили по-рано. Затова нямаме проблем с това, отговори той на въпрос по какъв начин приема неналичието на поддръжка от левицата към Програмната декларация.

Нашата обща цел ще бъде повече хора в тази постройка да бъдат обединени към политиките, настоя съпредседателят на " Продължаваме промяната ".

Ние не сме подготвени да отстъпим от избрани цели. Има три точки, които са много значими. Примерно за Изборния кодекс сме подготвени на стъпка да вкараме назад паметта на машините, само че да има хартиена бюлетина, която да се преброява машинно, даде образец някогашният министър председател.

" Ние от диалози не бягаме. Това, от което бягаме са подмолни сделки ", акцентира той.

Имахме един много дълъг диалог, взимайки мандата и той беше логичен, тъй като не влязохме в това кой какво е споделил, а минахме по декларацията, съобщи Петков за последната среща на обединението с президента Румен Радев.

" Gemcorp " бе един доста добър образец, тъй като го обсъждахме половин ден, а декларацията - не. Има 9 страници, необвързващ документ, няма една сума в него и друго с изключение на " капиталово евентуално желание ", съобщи Петков по отношение на съглашението с " Gemcorp ".

" Призовавам всички наши съперници, за всяко нещо, което се съмняват, да го дават на Прокуратурата, ДАНС, Министерство на вътрешните работи. На който желаят ", продължи някогашният министър председател.

Нека " Джемкорп " отиде тъкмо в Прокуратурата, тъй като сме толкоз сигурни, че няма нищо, сподели още Петков.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР