Подготвяме се за нова евентуална вълна на коронавируса. Това е

...
Подготвяме се за нова евентуална вълна на коронавируса. Това е
Коментари Харесай

Александровска болница: Готвим се за нова вълна

Подготвяме се за нова възможна вълна на ковид. Това е приоритет на новото управление на Александровска болница , съобщи шефът доктор Атанас Атанасов. 

" Информацията, която имам за болница та е от докладите, оповестени на уеб страницата на министеството на опазването на здравето. Информацията за проведениете или непроведените съвещания на шефовете е тази, която е известна в общественото пространство. В справките, оповестени за болница та, се вижда, че тези 68 млн. лева касаят общата загуба с струпване в годините. Тоест когато обсъждаме финансовото състояние, би трябвало да вършим рализлика сред някои понятия като обща и настояща загуба. Тук става въпрос за загуба с струпване за 67,9 млн. лева при капитал на сдружението 70 млн. лева, което приказва, че има една наклонност към декапитализация. Но това не е най-страшното ", сподели още той пред БТВ.

Атансов съобщи, че на този стадий не може да каже дали има нарушавания в лечебното заведение. 

" За да се сформира проект за изчистването на отговорностите, първо би трябвало да се сформира проект за аргументите за тяхното струпване. Ще създадем бърза обзор на всички контракти, подписвани с разнообразни снабдители. Ще забележим по какъв начин могат да се предоговорят другите отговорности и ще си сложим цели с съответни лица от ръководтсвото. Цели, които да бъдат в посока бързо възобновяване на положението на болница та ", добави доктор Атанасов. Той удостовери, че има противоречия сред разнообразни групи от работещите в лечебното заведение, само че добави, че съгласно него това е обикновено.

Д-р Атанасов съобщи, че е допустимо да промени някои екипи в болница та. " Всички решени е бъдат вземани в съгласие с началниците на клиники и ръководителите на катедри ", сподели още шефът.

 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР