Подготвя се за старт онлайн платформа, в която опитни възрастни

...
Подготвя се за старт онлайн платформа, в която опитни възрастни
Коментари Харесай

Поръчваме си баби под наем по интернет

Подготвя се за старт онлайн платформа, в която опитни възрастни да оферират своите услуги на млади фамилии. Тази концепция се зароди от дълго време, описа пред БНР Стела Балджиева, основател на „ Рент а баба “ или „ Баба чартърен “.

„ Повечето хора в огромните градове живеят без фамилиите си и роднините им са надалеч, или пък нямат живи близки, на които да разчитат. Надяваме се, че ще оправдаем доверието, което много хора ни гласоподаваха “, сподели още инициаторката.

Платформата ще бъде отворена освен за баби, а и за дядовци, изясни Балджиева.

„ Нашата концепция не беше толкоз финансово насочена, колкото обществена. Искахме да намерим баба за всяка дете, което си няма. Това се трансформира и в нещо, което може да носи финасови позитиви за възрастните хора. Ние няма да имаме отношение към сделките, които ще реализират страните. Много от възрастните хора, които се свързаха с нас, с цел да бъдат включени в каталога, в действителност го вършат единствено за компания “, изясни още тя.

В уеб страницата ще има регистрационна форма и 3 категории.

„ Първата е за гледане на деца. Втората е „ Баба ще ви сготви “. Третата е „ Баба ще изпрати “, включваща даване на зеленчуци или буркани, както и всевъзможни ръчно изплетени и направени дрешки и артикули. Вече имаме и питане и за „ Дядо ще изпраща ли ракия? “.

Ще бъде посочен и телефон, на които ще се реализира връзка със основателите на уеб страницата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР