Подготвя се нова атака срещу "Икономедиа", "Капитал", "Дневник" и единия

...
Подготвя се нова атака срещу "Икономедиа", "Капитал", "Дневник" и единия
Коментари Харесай

Атака срещу Капитал и Дневник?

Подготвя се нова офанзива против "Икономедиа ", "Капитал ", "Дневник " и единия от техните издатели - Иво Прокопиев, този път посредством Комисията за лишаване на нелегално добито имущество (КОНПИ), настояват издателите и публицистичният мениджмънт на "Икономедиа " АД, базирайки се на свои източници в държавното управление и Народното събрание.

Според информацията през последните месеци върху КОНПИ е оказван систематичен напън да стартира произвеждане по отношение на Иво Прокопиев, Галя Прокопиева и фамилията им. А отчет по тематиката е включен в дневния ред на съвещанието на комисията за на следващия ден, сряда.

Това ще даде съображение да бъде пожелан запор на активи, включително на "Икономедиа ", компанията - издател на "Капитал " и "Дневник ", в която Иво Прокопиев има мажоритарен дял.

В хода на инспекцията на КОНПИ са предоставени изчерпателни данни за приходи и добито имущество, от които кристално се вижда, че няма учредения за произвеждане. Същото е доказано от многочислени данъчни инспекции, настояват още издателите и публицистичният мениджмънт на "Икономедиа " АД.

Последната, завършила без данни за нарушавания, била подредена отново от прокуратурата. Тя обхващала всички персонални приходи на Иво Прокопиев и фамилията му, всичките компании, в това число "Икономедиа ", и съответствува напълно с интервала, за който КОНПИ прави инспекция по закон - 10 години обратно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР