Подготвили сме сигнал до главния прокурор за нарушения с обществени

...
Подготвили сме сигнал до главния прокурор за нарушения с обществени
Коментари Харесай

ГЕРБ внасят сигнал до Цацаров заради Филчогейт в Провадия

Подготвили сме сигнал до основния прокурор за нарушавания с публични средства в Община Провадия, който ще внесем през днешния ден. Това сподели на брифинг в Народното събрание специалистът от ГЕРБ Антон Тодоров , съобщи организация „ Фокус “.
„ Когато човек се запознае с отчета на Държавната организация за финансова ревизия от 2016 година във връзка с, меко казано, безобразното ръководство на кмета от Българска социалистическа партия Филчо Филев единственото, което го обгръща, е гняв. Тя бива сменена от липса на правдивост, която в 34-те общини на Българска социалистическа партия е забележима “, посочи Тодоров.
Това е моделът, който Българска социалистическа партия постанова. Някои биха го нарекли феодализация на българските общини. Няма да възроптаем против тази формулировк а “, уточни Антон Тодоров. „ Във втория отчет на организацията има извънредно скандални изводи. 7 знаци за измами са засечени от финансовите ревизори в общината. Използва се скица за източване на пари с документи с погрешно наличие. Това не го измисляме ние, не го генерират основатели на опорни точки в партийна централа - казано е от финансовите ревизори “, съобщи специалистът.
Сподели с товите другари
Забележете нахалството на модела „ Филчогейт “ - наложени са административни санкции. И десетте, които кметът апелира, са приети за годни. Вторият отчет записва възходяща степен на феодално държание. Този човек от Българска социалистическа партия безусловно демонстративно зашлевява пестник на жителите на Провадия “, разясни Антон Тодоров.
„ Ние не търсим данните, те ни откриват. Хората идват при нас и няма по какъв начин да не реагираме “, разяснява той. „ В списък сметките има подправени имена, има хора и данни, които не попадат в регистрите на ГРАО - това е всеизвестен скандал “, посочи Антон Тодоров. „ Това не е последната такава конференция. 34 кмета-34 " гейта " от кметовете на Българска социалистическа партия “, сподели още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР