Подготвили сме Проект на разбирателство“Хората са изморени от избори и

...
Подготвили сме Проект на разбирателство“Хората са изморени от избори и
Коментари Харесай

Стефан Янев, лидер на „Български  възход“: Пътят на диалога и на разума ще ни доведе до правителство

Подготвили сме „ Проект на съгласие “
„ Хората са изморени от избори и недоумяват за какво политиците не се схващат. Разочарованието от политическите партии е огромно. Загубихме нашето чувство за общество, задачата и посоката. Важно е да се огледаме към себе си и да решим по какъв начин ние желаеме да наподобява това общество след 5 или 10 години. Ние, от „ Български напредък “ считаме, че единствено пътят на разговора и разсъдъка ще ни докара до държавно управление и непоклатимост “.

Това сподели водачът на „ Български напредък “ Стефан Янев на среща с последователи на партията.

„ Възможно е да има кабинет. Подготвили сме, дано го назовем „ Проект на съгласие “, който ще представим на всички политически партии след изборите, като основа за работа на една структура, която да е в положение да излъчи държавно управление “, добави той.

Янев показа най-важните задания, които партията ще отстоява в идващия парламент: „ Приоритетите ни са да се стабилизира и да се овладее инфлацията. Приоритети са и опазването на здравето, и образованието, и отбрана на работните места, тъй че да притеглим сънародниците ни зад граница да се върнат в България. Ще водим разговор с всички партии, само че не бихме се коалирали с всички непременно. Ще се водим от интереса на българите “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР