Подгответе се за дъжд днес, дори и по Черноморието. Сутринта

...
Подгответе се за дъжд днес, дори и по Черноморието. Сутринта
Коментари Харесай

Времето: Хладен вятър и дъждове

Подгответе се за дъжд през днешния ден, даже и по Черноморието. Сутринта ще бъде най-вече слънчево, само че още преди обяд облачността ще стартира да се усилва и до края на деня на доста места, основно в Централна и Източна България ще има превалявания от дъжд. На места преваляванията ще са краткотрайно интензивни и съпроводени с гръмотевици. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад, преди обяд в Източна България - от югоизток. Максималните температури, в множеството региони, ще бъдат сред 26° и 31°, в София към 26°.

В планините облачността ще най-вече забележителна и основно в следобедните часове ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20°, на 2000 метра - към 13°.

Над Черноморието облачността също ще се усили и след обяд ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан юг-югоизточен вятър, който по-късно денем ще се ориентира от север-северозапад и краткотрайно ще се усили. Максималните температури ще са 26° - 28°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

Слънцето ще изгрее в 05:57 часа и ще залезе в 21:06 часа. Продължителността на деня е 15:09 часа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР