Подгответе се за битка пред магазините – вчера H&M обявяви

...
Подгответе се за битка пред магазините – вчера H&M обявяви
Коментари Харесай

Тръпнем в очакване на новата дизайнерска колаборация - H&M Mugler

Подгответе се за борба пред магазините – през вчерашния ден H&M обявяви идното си ново съдействие с Mugler, започващо онлайн и в определени магазини напролет на 2023 година Креативният консултант на H&M, Ан-Софи Йохансон обедининява напъните си с Кейси Кадуоладер, креативен шеф на Mugler, за капсулна сбирка, която ще покаже най-хубавото от двете марки.

Историята на дизайнерското съдействие на H&M е именита и пионерска. В продължение на съвсем две десетилетия H&M предлага на международната аудитория шанса да има специфични модели, създадени дружно с дизайнери от висок клас.



В предишното купувачите се редяха на опашки с часове, с цел да се снабдят с извънредните колаборации на H&M (добре помним взаимните колаборации с Karl Lagerfeld, Comme des Garçons, Versace през годините), тъй че очаквайте да видите почитатели на тротоара рано преди стартирането на Mugler X H&M.
Кадуоладер беше назначен за изобретателен шеф на Mugler през 2017 година, като последователно наложи лична визия за къщата, набирайки вдъхновения, които съставляват неговия етос (Доминик Джаксън и Палома Елсесер бяха измежду моделите, които дефилираха за есен/зима 2022 г.).
При представянето на дебютната си сбирка за Mugler през 2018 година той съобщи пред Vogue, че желае да „ стартира диалог за това какво значи мощна съвременна женственост “, което от този момент реализира посредством емблематични силуети и грандиозни шоута. Сътрудничеството му с H&M ще му даде още една опция да предсатви пред света своите съществени полезности.
                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР