Подгответе са за Ренесанса. Това пише потребител в Twitter под

...
Подгответе са за Ренесанса. Това пише потребител в Twitter под
Коментари Харесай

Рене Зелуегър показа новия си образ

" Подгответе са за Ренесанса " . Това написа консуматор в Twitter под фотосите на Рене Зелуегър, която за първи път се появи в новата си роля.

Актрисата, която е носителка на Оскар, само че остана под сянката на своя най-известен облик - Бриджит Джоунс, в този момент ще се превъплъти в иконата Джуди Гарланд.

Renée Zellweger is playing Judy Garland in a new movie about the icon's final concerts in London — get ready for the Renéessance!!! pic.twitter.com/EqmbCpnTRm
— Jarett Wieselman (@JarettSays) March 19, 2018

Първи фрагменти от снимачната площадка на биографичния филм " Джуди " бяха публикувани неотдавна. Снимките провокираха вълна от положителни мнения за това какъв брой подобаваща наподобява Рене за ролята звездата от 50-те години на предишния век.

 Рене Зелуегър излиза от сянката
Рене Зелуегър излиза от сянката

Кариерата на актрисата западна в резултат на несполучливи пластични интервенции

Изненадваща е приликата сред двете, макар че не би могло да се допусна, поради досегашните функции на Рене и разваленото й от пластични интервенции лице.

#JUDY starts principal photography in London today, starring Academy Award winner, Renée Zellweger as Judy Garland!#judygarland #reneezellweger #london #thetalkofthetown #jessiebuckley #finnwittrock #michaelgambon #rupertgoold #pathe #calamityfilms #bbcfilms #ingenious pic.twitter.com/VJAnMRuzKV
— Judy (@JudyGarlandFilm) March 19, 2018

Сюжетът в новия филм се развива в края на 60-те години на предишния век, когато кариерата на актрисата и певица Джуди Гарланд е към края си. Звездата е на 47 години, когато я откриват в мъртва в дома й след инцидентна свръхдоза приспивателни.

Очаква се Рене Зелуегър да пее в продукцията, като ще извърши и безконечната " Somewhere Over the Rainbow ". Филмът сега е в продукция и към момента няма премиерна дата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР