Подготвени сме за стила на Еспаньол и сме говори да

...
Подготвени сме за стила на Еспаньол и сме говори да
Коментари Харесай

Треньорът на Лудогорец: Готови сме да вземем точка или три от Еспаньол

Подготвени сме за стила на Еспаньол и сме приказва да вземем точка или три от тях. Това показа Алекси Желязков, който ще бъде вписан като ментор на Лудогорец в утрешния мач, защото интервалът, в който УЕФА позволява даден клуб да бъде воден от краткотраен ментор без лиценз, какъвто бе казусът със Станислав Генчев, от дълго време изтече.

„ Първият мач го загубихме без да отстъпваме на Еспаньол. Мачът беше равносилен, Имаше дребни елементи, които взеха решение мача. Не вършим нещастия от тази загуба. Готови сме, готови сме и сме подготвени да се противопоставим на Еспаньол. Готови сме да вземем точка или три”, сподели Желязков.

„ Които и футболисти да излязат на следващия ден за Еспаньол, методът на игра и стилът надали ще се промени при новия треньор. Ние сме се подготвили за него. Готови сме да играем против този жанр, кой ще играе като единици и футболисти, е без значение за нас”, продължи той.

„ Еспаньол смени треньора си тъкмо преди нашия мач. Той постоянно е играл с тази скица, друга от тази на Еспаньол при предходния треньор, във всичките си предходни тимове.. Успяхме да проучваме предходния мач и да забележим всички неприятни и положителни страни. Надявам се на следващия ден всичко да приключи в наша полза”.

"Всички футболисти са тук, всички са здрави. Имаме хрумвания по какъв начин ще стартира мача, само че няма по какъв начин да споделя кои хора ще играят. Те играят друго в другите шампионати. Не знам кой е приоритет за тях. Предполагам, че вътрешното състезание, имайки поради мястото, на което се намират. Не мисля, че в Европа са неуверени, даже в противен случай. Сметки не вършим. Не се интересуваме от другия мач. Важно е ние да победим, тогава няма значение резултатът от другия мач ", добави експертът.

„ След треньорската промяна и идването на Генчев, сами може да видите какви резултати са реализирани. Той има ослепително бъдеще. Кариерата му занапред стартира. Сами ще се убедите в това. Много съм благополучен от неговите резултати. Аз съм дал единодушието си да бъда в щаб. Готов съм да му оказвам помощ във всяко едно отношение за неговото развитие”, показа още наставникът на Лудогорец.

На въпрос от испанските публицисти по отношение на „ най-опасния футболист на Лудогорец Клаудиу Кешеру и дали той ще игра, Желязков отговори: „ Кешеру е тук. Напълно възобновен е и тренира обикновено. Ще видите сами на следващия ден дали той ще играе.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР