Подготвен ли е ЕС да отговори на предизвикателствата на кибертероризма?

...
Подготвен ли е ЕС да отговори на предизвикателствата на кибертероризма?
Коментари Харесай

Готов ли е ЕС да се справи с кибер атаките?

Подготвен ли е Европейски Съюз да отговори на провокациите на кибертероризма? Темата е във фокуса на Европейския парламент.

Дебат по тематиката инициира българският евродепутат от ЕНП Емил Радев, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Форумът на тематика „ Кибертероризъм-подготвен ли е Европейският съюз? “ ще бъде открит от ръководителя на Европейския парламент Антонио Таяни Антонио Таяни – италиански политик, от януари 2017 година ръководител на... към профила, а присъединяване в него ще вземат еврокомисарят по цифрова стопанска система и общество Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През... към профила и основният прокурор Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си... към профила. Сред представителите са Олдрих Мартину, заместник-изпълнителен шеф на Европол, Антонио Мисироли, асистент Генерален секретар на НАТО и Деспина Спану, шеф за цифрово общество, доверие и киберсигурност в Европейската комисия. Конференцията ще бъде закрита от ръководителя на Върховния административен съд Георги Чолаков Георги Чолаков е ръководител на Върховния административен съд, определен с... към профила.

На конференцията ще бъдат разисквани законодателните начинания и ограничения за битка с кибертеторизма, съдействието с НАТО, както и ролята на Европол в предварителната защита и следствието на кибер офанзивите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР