Подготовката за парламентарните изборите на 2-ри октомври продължава. В рамките ...

Подготовката за парламентарните изборите на 2-ри октомври продължава. В рамките

130 500 бюлетини за 129 300 избиратели пристигат в областта

Подготовката за парламентарните изборите на 2-ри октомври не престава. В рамките на Област Кюстендил – 10 МИР, ще има 278 изборни секции, от които 273 са непрекъснатите и 5 са преносимите. Машинно гласоподаване ще се организира в 170 изборни секции, 103 са с хартиени бюлетини,заяви регионалният шеф инж.Александър Пандурски.
„ Вече са готови и отпечатани бюлетините, чакаме ги да са тук на 27 септември. Тук ще дойдат към 130 500 бюлетини при 129 300 гласоподаватели, които са вписани в описите. Вписаните в допълнение по сегашен адрес са към 2000 “, разгласи регионалният шеф на Кюстендил, инж. Александър Пандурски.
Той уточни, че подготовка за изборите върви напълно обикновено, към този момент са извършени срещи с РИК, със секретарите на общините и ведомствата, които са ангажирани към изборния развой.
Смятам, че в една подобаваща атмосфера, атмосфера на успокоение и взаимно почитание, нашите съграждани могат да създадат своя избор, по този начин че да дефинират тези, които ще ръководят страната, разяснява още Пандурски.

Източник: dnews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg