Подготовката за най-голямото събитие за косплей, манга, аниме, гейминг, графити,

...
Подготовката за най-голямото събитие за косплей, манга, аниме, гейминг, графити,
Коментари Харесай

Звезди от сериалите The Witcher и One Piece пристигат за Аniventure Comic Con


Подготовката за най-голямото събитие за косплей, манга, аниме, гейминг, графити, комикси и кино тече на цялостни обороти, а звездният състав от посетители, който ще забележим онлайн на 6 и 7 юли в Интер Експо Център, не стопира да пораства. С огромно наслаждение уредниците приветстват Анна Шафър (Anna Shaffer), позната като Ромилда Вейн от филмите за Хари Потър  и като Трис Мериголд от сериала " The Witcher " ( " Вещерът " ). Магията от наличието на Анна ще бъде подсилена и от харизматичния Винсънт Ригън (Vincent Regan) от суперхита на Netflix " Оne Piece ", " 300 ", " Aquaman and the Lost Kingdom " и доста други. В тима на Aniventure Comic Con ще забележим и Josh Wichard – артист, гласов дубльор и motion capture реализатор, най-известен с присъединяване си в играта на годината " Baldur`s Gate 3 " като гласа на Tav 1. По време на събитието ще се срещнем и с Mario Joos, стратега, който стои зад развиването на някои от най-успешните канали в YouTube, като колоса " MrBeast " и най-бързо развиващия се профил в платформата с над 15,5 милиона клиенти – " Strokes Twins ". 

Както стана ясно, пропитата с магия Aнна Шафър ще бъде измежду актьорите, с които посетителите на  Aniventure Comic Con 2024 ще могат да се срещнат онлайн. Анна придобива широка  известност с ролята си в поредицата филми за Хари Потър и с превъплъщениeто си в уверената темерианска вълшебница, която взе участие дружно с Хенри Кавил в редица инциденти в известния фентъзи сериал на Netflix " The Witcher ". Освен с тези емблематични вълшебен функции, Ана ни очарова и с присъединяване си в спинофа на " Dr Who " – " Class ", както и в известния английски сериал " Hollyoaks ". Очарователната вълшебница от Грифиндор ще бъде с нас на 6 юли в специфичната Meet & Greet зона на фестивала.

В същата зона  в двата дни на фестивала ще откриете и артиста Винсънт Ригън, който вдъхна живот на паметния облик на вицеадмирал Garp от филмовата акомодация на Netflix " One Piece ". Освен с ролята на закоравелия морски вълк, Винсънт е добре прочут и като Atlan от " Aquaman and the Lost Kingdom ", както и историческите епоси " Troy ", " 300 " и " Clash of the Titans ". Виждали сме го и в ролята на херцог Хамънд в " Snow White and the Huntsman ". Освен време за фотоси и подписи, артистът ще има личен панел на основната сцена на фестивала, в който ще опише любопитни истории, свързани с безбройните му функции в киното и малкия екран.

Изживяването Аniventure Comic Con ще ни срещне и с едно от огромните имена в гейминг промишлеността – Josh Wichard. Известен с присъединяване си в играта на годината " Baldur`s Gate 3 " като гласът на Tav 1, с изключение на озвучаването, той извършва и част от motion capture-а, и режисира няколко от сцените в нея. Josh има над 25 участия в разнообразни игри, в това число " Final Fantasy 16 ", " Banishers: Ghosts of New Eden " и " Wuthering Waves ".  Не на последно място, той работи като motion capture реализатор за сериала " The Last of Us " и филмите " Barbie " и " Aquaman 2 ". Неговите гении се простират и в киното, където взе участие във кино лентата " The Wheels of Heaven " на Деси Тенекеджиева. 

За гейминг почитателите събитието е приготвило още едно предизвикателство – " Вкарвай голове с Wicky ” ще чака всеки, който желае да премери сили на EA FC 24! Състезанието ще се организира на 6 и 7 юли без авансово записване, като всеки участник ще има право на 1 опит. Подробности може да научите в. 

А с цел да се добави разнообразният лист от посетители на най-голямото събитие за поп просвета у нас, уредниците са поканили и Mario Joos, който стои зад развиването на някои от най-успешните канали в YouTube като колоса " MrBeast ",  " StrokeTwins " и " Brave Wilderness ", " Jose Zuniga " и доста други. За да разберете какво има да ви каже гурото на YouTube, не пропускайте Аniventure Comic Con!

АNIVENTURE COMIC CON 2024 се реализира с генералната поддръжка на A1 България, Ozone, Coca-Cola, Fanta, Visa и Пощенска банка. Събитието се реализира и с поддръжката на Nescafe 3in1, Happy Delivery, Lenovo, Monster Energy и доста други. Oсновен медиен сътрудник на фестивала е bTV Media Group.

Двудневни, еднодневни, ULTRA и MEET & GREET билети за Aniventure Comic Con 2024 могат да бъдат закупени oт мрежата на, магазини OZONE GAMES и OZONE LIVE, бензиностанции OMV в цялата страна, както и на уеб страницата на фестивала -. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР