Подготовка за свалянето на Путин от власт вече е в

...
Подготовка за свалянето на Путин от власт вече е в
Коментари Харесай

ГРУ: Свалят Путин с преврат

Подготовка за свалянето на Путин от власт към този момент е в ход, съобщи шефът на Главното разследващо ръководство на Украйна Кирил Буданов в изявление пред телевизия ТСН.

Според него има няколко претенденти, които се борят за ролята на правоприемник на Путин - някои обществено, други не. Но съгласно Буданов промяната на властта ще бъде от изгода за Украйна единствено в случай че новата Русия е подготвена да се промени и да направи заключения от това, което е сторила.

Освен това ръководителят на украинското военно разузнаване счита, че съветският президент има най-малко трима двойници. " Аз персонално не съм " путинолог ". За мен той има сигурно има трима двойници, които аз персонално мога да видя незабавно. Колко са в реалност - просто би трябвало да се потърси информация ", сподели ръководителят на украинското ГУР.

Трябва да чакаме войната да завърши след зимата, предвижда Кирил Буданов.

" Скоро ще завърши. През зимата - войната ще утихне в по-голяма степен. А по-късно - след зимата - ще стартира краят на този спор, щом Украйна доближи границите си от 1991 година ", споделя Буданов. Според него Русия няма да нанесе нуклеарен удар по Украйна.

" Към момента няма учредения да се счита, че в близко бъдеще може да бъде нанесен нуклеарен удар против Украйна ", съобщи Буданов.

Ден преди този момент той сподели, че Украйна ще се върне в окупирания Крим и това ще стане с оръжие, напълно скоро.

Междувременно в новата си сводка английското военно разузнаване разяснява завладяването на Лиман от украинските войски и последствията от това събитие.

Британските анализатори допускат, че Лиман евентуално е бил защитаван от дребни елементи на Западния и Централния боен окръг на Русия, както и от подразделения от мобилизирани резервисти. Тези сили би трябвало да са претърпели тежки загуби, до момента в който се изтеглят по единствения път от града.

Според разузнаването Лиман е значим от оперативна позиция, защото управлява основен път, пресичащ Северски Донец - река, зад която Русия се пробва да укрепи защитата си. Изтеглянето на съветските войски от Лиман има и съществени политически последици, защото той се намира в Донецка област - район, който Русия нелегално анексира.

Изтеглянето докара до нова вълна от обществени рецензии към съветското военно управление. По-нататъшните териториални загуби съвсем несъмнено ще доведат до усилване на натиска върху висшето командване, уверени са английските специалисти.

Според американския Институт за проучване на войната отбраната на Луганска област не е приоритет за съветското управление, което счита, че запазването на позициите в Запорожка и Херсонска област е стратегически по-важно.

Въпреки неуспеха на Харковско-Изюмския фронт и рухването на Лиман, руснаците не престават да укрепват позициите си в южната част на страната. " Това подсказва, че Путин е доста по-загрижен за запазването на стратегическите територии в Херсонска и Запорожка област, в сравнение с за Луганска област ", написа Институтът.

Експертите считат, че това е решение персонално на съветския президент, а не на военното командване.
ТЕМА преди 1 час 452 преди 3 часа 426 преди 5 часа 783
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР