Подготовка за фалшификация на избори – с тези думи депутатът

...
Подготовка за фалшификация на избори – с тези думи депутатът
Коментари Харесай

Депутат от БСП изрече думата фалшификация за руските избори

Подготовка за имитация на избори – с тези думи депутатът от Българска социалистическа партия и ръководител на Икономическата комисия в Народното събрание Петър Кънев разказа това, което е вижда от камери, предавали онлайн процеса на гласоподаване на изборите за президент в Русия. Кънев беше наблюдаващ на изборите за президент в Руската федерация.
Петър Кънев изрече думата " имитация ", откакто от Нова телевизия пуснаха фрагменти от камери в изборни секции в Русия с фрагменти по какъв начин при броене на бюлетини внезапно пред камерата се пускат балони и по какъв начин даже в урната се поставят купчини бюлетини от членове на комисията . Депутатът обаче добави, че " това постоянно го е имало ". Не виждам нищо неприятно в това, че Путин ще ръководи толкоз дълго, колкото Сталин , посочи депутатът.
Според Петър Кънев има и още странни случки около изборите. Първата чудноватост – за пръв път Путин печели болшинство и в Москва, и в Санкт Петербург. Втора чудноватост – чакало се е при доста секции с часове да се гласоподава. Кънев, обаче, не влезе в съмнение, че е ставало въпрос за проведени групи и избирателен туризъм.
Русия не може да бъде разбрана по метода, по който ние разсъждаваме, акцентира Кънев, въпреки че акцентира, че фактически съветската стопанска система почна да буксува и това се отразява на стандарта на живот. Путин, обаче, им върна самочувствието, че са огромна нация и велика мощ. Той възвърне империята , сподели депутатът на Българска социалистическа партия. Той подсети, че предходната година пристигнали 600 000 съветски туристи в България и беше безапелационен, че с Русия би трябвало да се приказва постепенно и умерено, тъй като " тя не не помни ".
Кандидати на опозицията в Русия отиват на инструктаж в американското посолство и това е ужасно за руснаците, те са патриоти . Това сподели юрист Марин Марковски, който бързо посочи, че не схваща тези неща и добави: " Ако съм сбъркал, апелирам да ми простите ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР