Подготовчик за Страшния съд“ и неговият син тийнейджър бяха арестувани

...
Подготовчик за Страшния съд“ и неговият син тийнейджър бяха арестувани
Коментари Харесай

Подготовка за „Страшния съд“ и неговият син тийнейджър бяха арестувани с призрачни пистолети и гранати след заплаха за стрелба в училище: ченгета

Подготовчик за „ Страшния съд “ и неговият наследник младеж бяха задържани във вторник с ужасяващо укритие оръжия – в това число призрачни револвери и даже ракетни гранати - откакто съгласно отчетите момчето заплаши да простреля гимназията си в Калифорния.

Нийл Андерс, на 45 години, и синът му, неидентифициран възпитаник от гимназия Ранчо Бернардо, бяха арестувани, откакто ченгетата откриха голям брой нерегистрирани, несерийни огнестрелни оръжия в дома им в Сан Диего, съгласно KNSD–TV.

Те също имаха индустриални доставки за производството на по този начин наречените призрачни оръжия - както и огромно укритие от експлозиви и гранати с ракетно задвижване, заяви локалното издание.

Нападението е осъществено, откакто младежът е споделил на няколко съученици в петък, че възнамеряват да стрелят по учебното заведение във вторник, деня, в който са били задържани, се споделя в отчета.

Кампусът е бил затрит за взривни устройства и е счетен за безвреден, съгласно полицията, която сподели на фил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР