Поддръжници на новия крайно ляв фашизъм в САЩ искат да

...
Поддръжници на новия крайно ляв фашизъм в САЩ искат да
Коментари Харесай

Тръмп: Вандализмът е новият тоталитаризъм

Поддръжници на новия извънредно ляв фашизъм " в Съединени американски щати желаят да унищожат историята на страната и да " отлъчен американската гражданска война ". Това съобщи американският президент Доналд Тръмп в пламенна реч по случай Деня на независимостта в подножието на фамозния паметник, изваян в скалите с облиците на четирима американски президенти в Маунт Ръшмор, щата Южна Дакота. Той насочи пряк апел към разочарованите бели гласоподаватели четири месеца преди изборите през ноември, в които ще се бори за втори мандат в Белия дом, съобщи Асошиейтед прес.

Онези, които се пробват да събарят монументи, са вандали, " стремящи се да разрушат връзките на обич и честност ", които американците изпитват към страната си и един към различен, акцентира той.  " Тяхната цел не е по-добра Америка. Тяхната цел е да разрушат Америка ", предизвести Тръмп и нарече тези изстъпления демонстрация на нов тоталитаризъм. " Не се съмнявайте, че тази културна гражданска война от ляв вид има за цел да погуби американската гражданска война ", добави той и призова вандалите   " да бъдат спрени оптимално бързо ".

" Радикалната идеология, която нападна нашата страна, си пробива път под знамето на обществена правдивост ", предизвести президентът и прикани американците " да защитят и запазят своята история, завещание и велики герои ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР