Поддръжници на действащия американски президент Доналд Тръмп излизат на протест

...
Поддръжници на действащия американски президент Доналд Тръмп излизат на протест
Коментари Харесай

Поддръжници на Тръмп излизат на протест пред посолството на САЩ в София

Поддръжници на настоящия американски президент Доналд Тръмп излизат на митинг пред посолството на Съединени американски щати у нас на следващия ден. ”Каним всички свободни медии и жители на република България, подкрепящи идеята на свободните и почтени избори по целия свят на кротичък зов на 6 януари 2021 година от 11 до 13 ч. пред посолството на Съединени американски щати в София на ул. „ Козяк “ № 16.
Бихме желали да напомним, че през четирите години на президентството си Тръмп не е изпращал американски военни елементи в който и да е район по света, и направи повече за завръщането на американските бойци вкъщи даже от предшественика си, носителя на Нобелова премия за мир Барак Обама. Също по този начин през цялото ръководство на президента Тръмп, против него бяха водени непрестанни медиини и политически акции на очерняне, всички от които бяха след това опровергавани. Той единствен има самочувствието да застане твърдо против упоритостите за световно владичество от страна на несвободния китайски режим.

Нека покажем съпричастност към всички тези хора, които ще излязат на огромния протест във Вашигтон на същата дата, единствено няколко часа по-късно ", пишат до медиите уредниците.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР