Поддръжник на Тръмп, който се срещна с бившия президент в

...
Поддръжник на Тръмп, който се срещна с бившия президент в
Коментари Харесай

Поддръжник, който прегърна Тръмп в Chick-fil-A в Атланта, казва, че медиите не са честни относно подкрепата на чернокожата общност

Поддръжник на Тръмп, който се срещна с някогашния президент в Chick-fil-A в Атланта се разгласи в петък против медийното отразяване на чернокожите гласоподаватели, обвинявайки всеобщите медии, че „ изкривяват “ визията за известността на Тръмп в общността.

Основателката на Conserve the Culture Майкъла Монтгомъри, която стана вирусна в сряда, когато прегърна Тръмп по време на визитата му в ресторанта, се причисли към „ Fox & Friends “, с цел да обсъдят размяната.

„ Общият консенсус или обществените медии биха ви предиздвикали да си мислите, че в случай че президентът Тръмп се появи в кампусите на HBCU … ще се образува някаква ядосана навалица или ще последва протест и че той ще не съм добре пристигнал и явно настроението в тази стая оня ден беше изцяло противоположно “, сподели Монтгомъри пред Лорънс Джоунс.

„ Той беше доста добре пристигнал. Хората бяха разчувствани да го видят. Хората се появиха в негова поддръжка и хората, несъмнено, бяха от четирите инст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР