Поддръжката на технологията е осигурена съвместно от AMD и MicrosoftМилиони

...
Поддръжката на технологията е осигурена съвместно от AMD и MicrosoftМилиони
Коментари Харесай

Xbox се сдоби с поддръжка на FreeSync

Поддръжката на технологията е обезпечена взаимно от AMD и Microsoft

Милиони притежатели на Xbox One ще могат да се любуват на равномерен гейминг без закъснение и раздробяване

AMD и Microsoft осигуриха игри без раздробяване с поддръжката на технология Radeon FreeSync в конзолите Xbox One S и Xbox One X. Производителят на чипове и софтуерният колос оповестиха тази седмица поддръжка на технологията в известните геймърски конзоли.

Милиони притежатели на Xbox One към този момент ще могат да се любуват на равномерен гейминг без закъснение и раздробяване. За три години от нейното оповестяване, технологията FreeSync се трансформира в преобладаващия избор за игри без досадни недостатъци в картината, подчертаха от AMD.

Ето главните преимущества за феновете на компютърните игри с FreeSync:

Премахване на накъсването на геймплея. FreeSync технологията синхронизира скоростта на освежаване на екрана с кадровата скорост на съвместимите Radeon графични карти. Това отстранява образните артефакти като раздробяване на картината, закъснение на реакцията на системата при въвеждане и закъснение на самата картина.

Отворена екосистема, повече варианти. С поддръжката на над два пъти повече FreeSync екрани от по-скъпото конкурентно решение, промишлеността всеобщо одобри отворените стандарти. На пазара към този момент има над 240 FreeSync съвместими модели монитори от над 20 производители.

HDR гейминг с ниска инертност: Обявена предходната година, технологията FreeSync 2 подсигурява ниска инертност, отлични равнища на черното и ярки цветове при възпроизвеждането на High Dynamic Range (HDR) наличие, в комбиниране с равномерен геймплей.

Любителите на компютърни игри могат да задействат FreeSync в менюто на конзолата при обвързван към нея с HDMI кабел FreeSync-съвместим екран.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР