Поддържайте страстта във връзката, за да се радвате на по-удовлетворяващи

...
Поддържайте страстта във връзката, за да се радвате на по-удовлетворяващи
Коментари Харесай

3 начина да го съблазните

Поддържайте пристрастеността във връзката, с цел да се радвате на по-удовлетворяващи връзки.

Повечето хора свързват съблазняването с интимността, до момента в който в действителност същинското съблазняване е противоположното на интимността. Физическата фамилиарност е, когато желанието е изпълнено. Съблазняването от своя страна не е обвързвано с удовлетворяването на желанието, а визира тръпката от самото предпочитание.

За доста двойки изкуството на съблазняването е изгубено или е подправен синоним на любовната игра, която се организира единствено в спалнята. Но в основата си същинското съблазняване е по-скоро синоним на очакване, в сравнение с реализирането на интимния акт. Следващите три съвета ще ви оказват помощ да усъвършенствате умеенето си да съблазнявате:
Попитайте какво го възбужда най-вече във вас и го прилагайте по-често
Говорете с колегата си и дано той ви показа за миг, когато двамата сте флиртували и той се е почувствал мощно притеглен към вас. Разберете по-конкретно какво е това нещо, което го е впечатлило най-силно. Секси възприятието ви за комизъм? Усмивката ви? Близостта или позицията на тялото ви? Може би тонът на гласа ви или магнетичната ви убеденост? Използвайте по-често точно нещото, което му влияе най-силно, до момента в който флиртувате с него.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР