ПОДДЪРЖАТ ХАРМОНИЯТА между нас и света на духовете. Целият им

...
ПОДДЪРЖАТ ХАРМОНИЯТА между нас и света на духовете. Целият им
Коментари Харесай

До Сега Са Познали Абсолютно Всичко! Децата На Звездите Разкриха Трагичното Ни Бъдеще! Лоши Новини, Никой Няма Шанс!

ПОДДЪРЖАТ ХАРМОНИЯТА

сред нас и света на духовете. Целият им живот е отдаден на тази велика задача. Вождът на хопи ДАН ЕВЪЙХЕМ (DAN EVEHEMA) споделя, че те имат основна роля за оцеляването на човечеството, поддържайки хармонията сред забележимия и невидимия свят. Ако някой им попречи, против него ще изправят големи сили.
Върховната им богиня, основател и пазител на земния живот е Жената-паяк. Нейният жанр е основният в традициите на хопи. Лидер на този жанр в този момент е вождът и старейшината на нацията Мартин Хашвесом и той съхранява текстовете, получени от цивилизациите, населяващи Земята преди световните произшествия.

- Никой не ни е изпращал принудително в резерватите - споделя Мартин, - ние направихме сами своя избор. Не са ни нужни парите на белите и забогателите индианци-вампири. Парите въобще не ни интересуват. Под краката ни има несметни съкровища от злато, платина, сребро и уран. Ние знаем за това благосъстояние от дълго време, само че в никакъв случай няма да го докоснем. Провидението ни избра само да бъдем пророци на злополуките.

Сега Земята живее в Четвъртия Свят: трите предходни са били унищожени. Краят на Четвъртия Свят към този момент не е толкоз надалеч във времето.

Първите пророчества на хопи записва свещеникът Дейвид Юнг в средата на предишния век. Старият индианец Бялото Перо от рода на Мечките му споделил: " Моят народ чака идването на Пакана - изгубеният измежду звездите Бял брат. Той не наподобява на алчните и жестоки бели хора, които познаваме... Четвъртият Свят скоро ще свърши и ще стартира Петият Свят. Повечето знамения за това към този момент се случиха и остава да се осъществен още няколко. "

Бялото Перо разказва бъдещите знамения: " Ще чуете по какъв начин със мощен звук се срутва небесна жител. Тя ще падне като синя звезда. Скоро по-късно моят народ ще завърши със своите ритуали. "

ЗНАМЕНИЕТО ПРЕДСКАЗВА ГОЛЕМИ РАЗРУШЕНИЯ

и катурване на полюсите. Белите хора ще водят война с други хора в други земи. Ще се вдигнат големи стълбове от пушек и огън. После ще пристигна огромна болест и мор. Тези, които осъзнаят това знамение, ще се спасят. Тези, които останат да живеят с хопи също ще се спасят. Скоро по-късно ще се завърне Пакана и ще донесе светлината на Петия Свят.

Свидетелството на Бялото Перо разгласява за първи път Франк Уотърс през 1963 година, когато космонавтиката едвам стартира да се развива. Някои модерни тълкуватели разясняват, че американската галактическа станция Skylab, която падна на Земята през 1979 година пламтя с пламъка на синя звезда. Но хопи не прекратиха ритуалите си по-късно, значи става въпрос за друго.
Хопи споделят, че Островът на костенурката (така назовават САЩ) ще бъде погубен от планини небесна пепел, реките ще кипнат, тревата няма да пораства години и ще върлува болест, против която медицината е безсилна.

Индианците ще мигрират на север от Мексико, Латинска и Южна Америка. Ще ги води 130-годишният индианец Ечата Ечана. Това ще се случи откакто великански гърмеж оповести идването на Пакана - Истинският Бял Брат.

Единственият оазис на Земята ще бъде мястото, където ще отидат хопи. Бомбоубежищата няма да оказват помощ на никого и индианците считат, че укриването в тях е неуместно, тъй като не можеш да се скриеш от злото подземен. Тези, които са отворили сърцата се за хармонията и любовта, още от в този момент имат надеждна отбрана. Войната ще стартира поради " спор сред духовното и материалното. Високо духовните ще унищожат материалното и ще основат обединен свят и един народ, направляван от Твореца. "

ГИБЕЛТА НА МАТЕРИАЛНОТО

ще стартира с прелом. " Островът на костенурката ще се преобърне два пъти, океаните ще се срещнат с небето ".
За хопи човечеството живее в изискванията на идна злополука, положение, наричано от тях " койянискаци " - " свят отвън равновесие " или " живот, който би трябвало да тръгне по различен път ". Според пророчеството даже сред хопи ще настъпи ерес. Два разкола към този момент се случиха - през 1906 година и след събитията от 7 август 1970 година, когато няколко индианци се свързаха и повикаха НЛО. НЛО в действителност се появи и се остави да бъде сниман от репортерите на вестник Куриер. Някои индианци одобриха видяното за реализация на пророчеството, че в дните преди злополуката ще бъдат избавени от " кораби без криле ", само че други не го имат вяра.

Според хопи даже началото на атомна война не е край за човечеството. Ако при идването на Пакана на Земята към момента има даже минимална група от праведници, помнещи предназначението си и Твореца, историята може да промени хода си. Все още няма да е късно да бъде основано хармонично и щастливо общество, само че възможностите понижават с всеки минал ден.

- Това време не е надалеч - споделят вождовете на хопи. - То ще настъпи, когато господ Сакуасохо (Синя звезда) ще затанцува по площадите и ще снеме маската си. Той още е незабележим, само че скоро ще го видим.

Някои поясняват казаното като притча, само че други чакат на небето да изгрее синя звезда.

През 1996 година вождът Дан Евенхем оповести още няколко знамения, предричащи края на света: " Ще пристигна време, когато от земята ще се надигне странна мъгла, тя ще обезсили сърцата и мозъците... Небесните тела ще получат забележим ореол и той ще се появи към Слънцето четирикратно - това е предизвестието, че би трябвало да се променим. Ще настъпи в късна пролет и ранни студове: то е предсказание, че идва ледников интервал. "
Миналата година вождът Робърт Призрачния Вълк за първи път приказва по радиото. Той промени правилата си и пристигна в бърлогата на белите, с цел да ги предизвести. Робърт сподели, че на Земята стартират необратими промени и времето за размисъл е изтекло. Вождът предизвести, че в идващите 15 години хората би трябвало да натрупват ресурси от жито, вода, свещи... Той сподели още, че хопи са единствените, които могат към момента да поддържат света, само че това няма да е задълго, тъй като и те са се уморили.../svruhestestvenoto.com
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР