Поддържането на топлина тази зима може да бъде предизвикателство, особено

...
Поддържането на топлина тази зима може да бъде предизвикателство, особено
Коментари Харесай

Разходи за работа с електрическо одеяло в сравнение с преносим нагревател, тъй като температурите падат рязко

Поддържането на топлота тази зима може да бъде предизвикателство, изключително когато арктически гърмеж е на път да удари Обединеното кралство.

Но до момента в който температурите не престават да падат внезапно, междинната сметка за сила се е повишила със 160 % през последното десетилетие. И по този начин, загряването на цялостна мощ не е осъществимо за множеството от нас – в случай че не сте подготвени да отделите малко положение.

Но потреблението на портативен радиатор или електрическо одеяло е превъзходен метод да победете студа, без да разбиете банката - само че кое да изберете? The Mirror съпостави двете, като употребява данни, основани на лимита на цените в Обединеното кралство (януари 2024 г.) за електрическа енергия от 29 пенса за kWh (включително ДДС).

Колко коства едно електрическо одеяло?

Електрическо одеялата са имали неприятна известност, защото злоупотребата им може да докара до предизвикателство на пожари. За да намалите риска, би трябвало да промените одеялото с ново, в случай че тъканта е захабена, следите от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР