Поддържането на стабилна рутинна грижа за кожата е ключът към

...
Поддържането на стабилна рутинна грижа за кожата е ключът към
Коментари Харесай

Грижа за кожата на всяка възраст: идеалната рутина за всяко десетилетие от живота ви

Поддържането на постоянна рутинна грижа за кожата е ключът към постигането на красива кожа. И несъмнено, потребностите на вашата кожа се трансформират с придвижване на възрастта, изисквайки разнообразни артикули и процедури.

Начинът, по който се отнасяте към кожата си заран, ще ви повлияе през целия ден, предпазвайки я от замърсяване и нездравословни UV лъчи. Вероятно имате построени привички и обичани артикули, а ние взехме решение да ви насочим със препоръките, които от сайта huffpost.com са събрали след консултация с кожни лекари. 

„ С придвижване на възрастта нашата рутинна грижа за кожата би трябвало да прави повече от работата, която кожата ни може да прави сама когато сме по-млади “, изяснява сертифицираният кожен лекар доктор Люк Максфийлд.

Кожата може също да стане по-суха заради хормонални промени, а пигментацията може да се усили. Ще започнете да забелязвате и понижаване на колагена.

„ Обмяната на клетките се забавя с напредването на възрастта. Трябва да хидратирате повече и да ексфолирате по стратегически способи, с цел да поддържате витално, крепко изглеждащо лице “, показва доктор Нава Грийнфийлд, сертифициран кожен лекар.

Но всички тези промени се случват с друга скорост според от възрастта ви. Продължете в галерията, с цел да разберете практиките, които специалистите предлагат за всяко десетилетие от живота на Edna дама:
 Коя е идеалната грижа за кожата за всяко десетилетие от живота ви  Коя е идеалната грижа за кожата за всяко десетилетие от живота ви  Коя е идеалната грижа за кожата за всяко десетилетие от живота ви  Коя е идеалната грижа за кожата за всяко десетилетие от живота ви
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР